Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scyzor76 Ostatni Grosz Cz-wa
523 Tactiek moja
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
15 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.3 gemiddelde waardering 58.2
formidable Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski passt de bal zonder na te denken. Alatalu rent richting de bal. Alatalu geeft een lange en hoge pass. Gaffarena krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Alatalu rent richting de bal. Alatalu geeft een hoge lob. Gaffarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaffarena schiet op doel. Petrache werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Ostatni Grosz Cz-wa 0:1

12e minuut.
Buruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Buruk geeft de bal voor. Petrache probeert naar een medespeler te passen. Mijnals rent richting de bal. Mijnals schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Katzogias kopt de bal weg. Fodrowski rent richting de bal. Fodrowski passt de bal met de wreef. Gaffarena rent richting de bal. Gaffarena schiet op doel. Petrache bokst de bal weg.

18e minuut.
Daar is Gentil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu is nu in balbezit. Gaffarena onderschept slim de pass. Gaffarena haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Ostatni Grosz Cz-wa 0:2

19e minuut.
Alatalu met een sublieme pass. Wysiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentil verovert de bal door een tackle van achteren. Gentil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Ostatni Grosz Cz-wa 0:3

21e minuut.
Syla probeert naar een medespeler te passen. Winiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Winiecki passt de bal in één keer door. Mijnals rent richting de bal. Mijnals schiet op doel. Micaletti bokst de bal weg.

25e minuut.
Winiecki onderschept slim de pass. Winiecki geeft een hoge lob. Gaffarena kopt de bal weg. Gentil rent richting de bal. Gentil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Polo bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alatalu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gaffarena krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Osmochescu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Figoni met de inworp. Katzogias geeft een hoge lob. Gentil springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Baycan rent richting de bal. Alatalu verovert de bal door een tackle van achteren. Alatalu geeft een hoge lob. Gaffarena krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Buruk met een sublieme pass. Klungelig pakt Katzogias de bal. Katzogias speelt de bal door. Gaffarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaffarena schiet op doel. Petrache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scyzor76 61%, Ostatni Grosz Cz-wa 39%.
Scyzor76 - Ostatni Grosz Cz-wa 0:3

53e minuut.
Figoni rent richting de bal. Acuña verovert de bal door een tackle van achteren. Acuña probeert naar een medespeler te passen. Mijnals rent richting de bal. Mijnals draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Alatalu heeft problemen om de bal te vangen. Alatalu met een sublieme pass. Polo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentil verovert de bal door een tackle van achteren. Gentil schiet op doel. Petrache bokst de bal weg. Gaffarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysiecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wysiecki krijgt een gele kaart. Gaffarena is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fodrowski neemt zijn aanloop. Petrache werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Ostatni Grosz Cz-wa 0:4

60e minuut.
Klungelig pakt Buruk de bal. Buruk passt de bal in één keer door. Baycan rent richting de bal. Alatalu onderschept slim de pass. Alatalu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klungelig pakt Wysiecki de bal. Buitenspel voor Gaffarena. Goede buitenspelval van de verdediging. Osmochescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mijnals is nu in balbezit. Mijnals draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Garnemark is nu in balbezit. Garnemark passt de bal zonder na te denken. Carmona is nu in balbezit. Mijnals verovert de bal door een tackle van achteren. Mijnals draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Ostatni Grosz Cz-wa 1:4

65e minuut.
Gentil met een sublieme pass. Gaffarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentil rent richting de bal. Gaffarena is nu in balbezit. Gaffarena haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Alatalu geeft een hoge lob. Akyüz rent richting de bal. Akyüz geeft een hoge lob. Mijnals rent richting de bal. Mijnals haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Baycan speelt de bal door. Klungelig pakt Alatalu de bal. Alatalu passt de bal met de wreef. Gentil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Peiró kopt de bal weg. Acuña speelt de bal door. Mijnals rent richting de bal. Syla bereikt de bal nog maar net als eerste. Syla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Mijnals de bal. Mijnals haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gentil kopt de bal weg. Osmochescu probeert de bal aan de voet te houden. Gaffarena rent richting de bal. Gaffarena schiet op doel. Petrache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Ostatni Grosz Cz-wa 1:5

86e minuut.
Syla speelt de bal door. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Półtorak begaat een overtreding. Półtorak krijgt een gele kaart. Mijnals is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peiró wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Ostatni Grosz Cz-wa 2:5

90e minuut.
Akyüz verovert de bal door een tackle van achteren. Akyüz geeft een hoge lob. Gaffarena rent richting de bal. Gaffarena schiet op doel. Petrache maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Ostatni Grosz Cz-wa 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scyzor76 50%, Ostatni Grosz Cz-wa 50%.
Scyzor76 - Ostatni Grosz Cz-wa 2:6