Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Michałkowice utd Marsjanki
jac02 Tactiek na3a
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 51.6
good Schieten excellent
adequate Passen good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Aires probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt da Silva Martins de bal. da Silva Martins speelt de bal door. Chiş rent richting de bal. Chiş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Aires is nu in balbezit. Aires probeert naar een medespeler te passen. da Silva Martins probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chiş de bal. Chiş draait met de bal, schiet en ... Aelvoet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Reichler rent richting de bal. Reichler met een sublieme pass. da Silva Martins is nu in balbezit. da Silva Martins geeft de bal voor. Chiş maakt een snoekduik en kopt de bal. Aelvoet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Márquez kan de bal niet met de borst controleren. Márquez met een sublieme pass. Mašala rent richting de bal. Mašala passt de bal in één keer door. Madel probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Aires de bal. Aires passt de bal zonder na te denken. da Silva Martins met een sublieme pass. Daar is Chiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Reichler met een sublieme pass. Chiş rent richting de bal. Chiş haalt uit met een fantastische trap. Dwójak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aelvoet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Michałkowice utd - Marsjanki 0:1

14e minuut.
Reichler is nu in balbezit. Reichler passt de bal in één keer door. Chiş rent richting de bal. Chiş draait met de bal, schiet en ... Aelvoet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Michałkowice utd - Marsjanki 0:2

18e minuut.
Márquez probeert naar een medespeler te passen. da Silva Martins is nu in balbezit. da Silva Martins passt de bal in één keer door. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Aires probeert naar een medespeler te passen. Chiş is nu in balbezit. Cambra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cambra krijgt een gele kaart. Chiş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hungler komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Reichler kopt de bal weg. Chiş rent richting de bal. Apostol verovert de bal door een tackle van achteren. Rambo onderschept slim de pass. Rambo schiet op doel. Aelvoet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Chiş de bal onder controle te krijgen. Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler probeert naar een medespeler te passen. Chiş rent richting de bal. Chiş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Buniek passt de bal zonder na te denken. da Silva Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Martins passt de bal in één keer door. Daar is Chiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiş draait met de bal, schiet en ... Aelvoet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Michałkowice utd - Marsjanki 0:3

29e minuut.
Rambo is nu in balbezit. Dwójak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rambo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chiş legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Michałkowice utd - Marsjanki 0:4

34e minuut.
Aires rent richting de bal. Rambo rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Lipiec ... Strafschop! Lipiec krijgt een gele kaart. Rambo raakt geblesseerd tijdens het duel. Chiş kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Michałkowice utd - Marsjanki 0:5

36e minuut.
Kawaler kopt de bal weg. Thiaguinho is nu in balbezit. Thiaguinho geeft de bal voor. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Reichler verovert de bal door een tackle van achteren. Reichler speelt de bal door. Chiş is nu in balbezit. Chiş heeft problemen om de bal te vangen. Chiş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Michałkowice utd 68%, Marsjanki 32%.
Michałkowice utd - Marsjanki 0:5

49e minuut.
da Silva Martins is nu in balbezit. da Silva Martins geeft een hoge lob. Chiş kopt de bal weg. Rambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Reichler onderschept slim de pass. Reichler speelt de bal door. Hungler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hungler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Michałkowice utd - Marsjanki 0:6

59e minuut.
Reichler probeert de bal met de borst te controleren. Mašala is nu in balbezit. Mašala passt de bal met de wreef. Blaszak is nu in balbezit. Blaszak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Klungelig pakt Hungler de bal. da Silva Martins rent richting de bal. da Silva Martins passt de bal zonder na te denken. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş draait met de bal, schiet en ... Aelvoet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
da Silva Martins met een snelle inworp. Daar is Reichler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reichler geeft een lange en hoge pass. Chiş is nu in balbezit. Chiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Michałkowice utd - Marsjanki 0:7

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ploompuu komt het veld opgelopen. Macapá trapt de bal weg van het doel. Reichler kopt de bal weg. Moscoso rent richting de bal. Ploompuu onderschept slim de pass. Ploompuu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mattei komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kawaler onderschept slim de pass. Mašala is nu in balbezit. Kawaler is nu in balbezit. Mašala bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Reichler probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ploompuu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ploompuu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dwójak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Michałkowice utd - Marsjanki 0:8

79e minuut.
Márquez probeert naar een medespeler te passen. Kawaler rent richting de bal. Catalan rent richting de bal. Mašala onderschept slim de pass. Mašala draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Moscoso met een sublieme pass. Reichler rent richting de bal. Reichler passt de bal zonder na te denken. Ploompuu is nu in balbezit. Ploompuu haalt uit met een fantastische trap. Aelvoet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jabłko komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Inworp. Mattei met een snelle inworp. Lipiec is nu in balbezit. Rambo verovert de bal door een tackle van achteren. Rambo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Jabłko verovert de bal door een tackle van achteren. Jabłko passt de bal met de wreef. Ploompuu rent richting de bal. Jabłko rent richting de bal. Jabłko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Michałkowice utd 69%, Marsjanki 31%.
Michałkowice utd - Marsjanki 0:8