Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marsjanki Michałkowice utd
na3a Tactiek jac02
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
23 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 44.6
excellent Schieten very good
solid Passen average
solid Verdedigen good


4e minuut.
Klungelig pakt Cărămidaru de bal. Mašala is nu in balbezit. Mašala speelt de bal door. Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Brtiš kopt de bal weg. Klungelig pakt da Silva Martins de bal. da Silva Martins passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chiş de bal. Chiş haalt uit met een fantastische trap. Aelvoet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Michałkowice utd 1:0

12e minuut.
Rambo is nu in balbezit. Rambo passt de bal met de wreef. Chiş is nu in balbezit. Chiş schiet op doel. Aelvoet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Michałkowice utd 2:0

26e minuut.
Chiş passt de bal in één keer door. Hungler is nu in balbezit. Dwójak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hungler verovert de bal door een tackle van achteren. Hungler haalt uit met een fantastische trap. Aelvoet bokst de bal weg.

27e minuut.
Aires met een snelle inworp. Rambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brtiš geeft de bal voor. Chiş krijgt zijn hoofd ertegen. Aelvoet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Michałkowice utd 3:0

28e minuut.
Mašala met een sublieme pass. Klungelig pakt Kawaler de bal. Chiş onderschept slim de pass. Chiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Michałkowice utd 4:0

34e minuut.
Chiş passt de bal met de wreef. Rambo is nu in balbezit. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Blaszak verovert de bal door een tackle van achteren. Blaszak geeft de bal voor. Thiaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler onderschept slim de pass. Kawaler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Chiş rent richting de bal. Dwójak rent richting de bal. Chiş verovert de bal door een tackle van achteren. Hungler rent richting de bal. Hungler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Michałkowice utd 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsjanki 41%, Michałkowice utd 59%.
Marsjanki - Michałkowice utd 5:0

58e minuut.
Dwójak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. da Silva Martins met de inworp. Brtiš geeft de bal voor. Chiş krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Catalan onderschept slim de pass. Brtiš probeert naar een medespeler te passen. Chiş is nu in balbezit. Chiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Michałkowice utd 6:0

67e minuut.
Apostol rent richting de bal. Apostol geeft een hoge lob. Brtiš met een sublieme pass. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Buniek speelt de bal door. Chiş rent richting de bal. Rambo rent richting de bal. Rambo draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Apostol de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Blaszak kopt de bal weg. Brtiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Brtiš passt de bal met de wreef. Chiş is nu in balbezit. Chiş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
da Silva Martins is nu in balbezit. da Silva Martins passt de bal met de wreef. Brtiš met een sublieme pass. Chiş is nu in balbezit. Chiş haalt uit met een fantastische trap. Aelvoet bokst de bal weg.

77e minuut.
Brtiš passt de bal zonder na te denken. Aires rent richting de bal. Aires passt de bal in één keer door. Chiş rent richting de bal. Chiş haalt uit met een fantastische trap. Aelvoet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Moscoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscoso speelt de bal door. Brtiš probeert naar een medespeler te passen. Chiş is nu in balbezit. Chiş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Lipiec passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aires met een snelle inworp. Brtiš geeft een hoge lob. Chiş krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hungler rent richting de bal. Hungler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Chiş de bal. Hungler speelt de bal door. Rambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambo haalt uit met een fantastische trap. Aelvoet maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Michałkowice utd 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsjanki 34%, Michałkowice utd 66%.
Marsjanki - Michałkowice utd 7:0