Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antena Torpeda Krępiec
atak Tactiek v2
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 46.8
solid Schieten good
weak Passen average
weak Verdedigen good


2e minuut.
Cox verovert de bal door een tackle van achteren. Darnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Darnowski passt de bal met de wreef. Səlimli is nu in balbezit. Səlimli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ilioara met de inworp. Boldescu speelt de bal door. Pillitteri probeert naar een medespeler te passen. Səlimli is nu in balbezit. Səlimli schiet op doel. Podolis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Darnowski is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ilioara neemt de hoekschop. Səlimli is nu in balbezit. Səlimli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Səlimli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zdanowski. Səlimli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kirsner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Darnowski heeft problemen om de bal te vangen. Zdanowski is nu in balbezit. Səlimli verovert de bal door een tackle van achteren. Səlimli draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Torpeda Krępiec 0:1

14e minuut.
Ilioara rent richting de bal. Ilioara geeft een lange en hoge pass. Səlimli is nu in balbezit. Səlimli schiet op doel. Podolis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Torpeda Krępiec 0:2

21e minuut.
Pillitteri passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruviaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zdanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdanowski geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Błaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürst rent richting de bal. Dürst met een sublieme pass. Błaś rent richting de bal. Błaś haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Zdanowski heeft problemen om de bal te vangen. Səlimli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdanowski begaat een overtreding. Zdanowski krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Pillitteri met een sublieme pass. Darnowski rent richting de bal. Wałęsa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wałęsa krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Wałęsa probeert naar een medespeler te passen. Kirsner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Darnowski is nu in balbezit. Darnowski haalt uit met een fantastische trap. Podolis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antena 62%, Torpeda Krępiec 38%.
Antena - Torpeda Krępiec 0:2

50e minuut.
Türksoy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ilioara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Darnowski is nu in balbezit. Darnowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Zdanowski is nu in balbezit. Kirsner onderschept slim de pass. Kirsner probeert naar een medespeler te passen. Darnowski rent richting de bal. Darnowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Ilioara is nu in balbezit. Ilioara passt de bal zonder na te denken. Daar is Cox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darnowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pillitteri is nu in balbezit. Pillitteri met een sublieme pass. Merda rent richting de bal. Səlimli verovert de bal door een tackle van achteren. Səlimli schiet op doel. Podolis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Järlak verovert de bal door een tackle van achteren. Järlak passt de bal in één keer door. Dürst is nu in balbezit. Dürst haalt uit met een fantastische trap. Paal!

78e minuut.
Darnowski rent richting de bal. Ilioara is nu in balbezit. Ilioara passt de bal met de wreef. Darnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darnowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antena 63%, Torpeda Krępiec 37%.
Antena - Torpeda Krępiec 0:2