Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marsjanki Scyzor76
na3a Tactiek 523
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 51.5
excellent Schieten excellent
good Passen good
very good Verdedigen good


5e minuut.
Garnemark is nu in balbezit. Garnemark passt de bal in één keer door. Mijnals is nu in balbezit. Mijnals schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Scyzor76 0:1

8e minuut.
Reichler speelt de bal door. Chiş is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peiró. Peiró krijgt een gele kaart. Chiş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hungler komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Osmochescu passt de bal met de wreef. Wysiecki rent richting de bal. Chiş verovert de bal door een tackle van achteren. Chiş draait met de bal, schiet en ... Petrache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Marsjanki - Scyzor76 1:1

24e minuut.
Hungler speelt de bal door. Wysiecki is nu in balbezit. Chiş verovert de bal door een tackle van achteren. Chiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Scyzor76 2:1

28e minuut.
Madel heeft problemen om de bal te vangen. Garnemark rent richting de bal. Garnemark geeft de bal voor. Mijnals krijgt zijn hoofd ertegen. Macapá maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Marsjanki - Scyzor76 2:2

32e minuut.
Baycan onderschept slim de pass. Baycan passt de bal zonder na te denken. Thiaguinho heeft problemen om de bal te vangen. Mijnals is nu in balbezit. Mijnals haalt uit met een fantastische trap. Macapá kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buniek kopt de bal weg. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Aires geeft een lange en hoge pass. Hungler kopt de bal weg. Peiró rent richting de bal. Rambo verovert de bal door een tackle van achteren. Rambo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
da Silva Martins speelt de bal door. Hungler is nu in balbezit. Hungler passt de bal zonder na te denken. Daar is Chiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiş haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Buniek kopt de bal weg. Catalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalan passt de bal zonder na te denken. Hungler rent richting de bal. Hungler draait met de bal, schiet en ... Petrache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsjanki 48%, Scyzor76 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Marsjanki - Scyzor76 2:2

46e minuut.
Mijnals probeert naar een medespeler te passen. Syla heeft problemen om de bal te vangen. Chiş begaat een overtreding. Chiş krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Aires met een sublieme pass. Rambo rent richting de bal. Rambo probeert naar een medespeler te passen. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Scyzor76 3:2

58e minuut.
Peiró bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiró met een sublieme pass. Acuña rent richting de bal. Acuña geeft een hoge lob. Mijnals maakt een snoekduik en kopt de bal. Macapá verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buniek is nu in balbezit. Buniek geeft een hoge lob. Hungler kopt de bal weg. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Buniek kopt de bal weg. Daar is da Silva Martins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Silva Martins passt de bal met de wreef. Hungler rent richting de bal. Hungler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Syla speelt de bal door. Garnemark is nu in balbezit. Garnemark speelt de bal door. Mijnals rent richting de bal. Mijnals draait met de bal, schiet en ... Macapá kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Peiró is nu in balbezit. Peiró passt de bal met de wreef. Acuña geeft een lange en hoge pass. Mijnals is nu in balbezit. Mijnals schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Polo bereikt de bal nog maar net als eerste. Polo met een sublieme pass. Chiş rent richting de bal. Hungler is nu in balbezit. Hungler haalt uit met een fantastische trap. Petrache bokst de bal weg.

73e minuut.
da Silva Martins rent richting de bal. Baycan verovert de bal door een tackle van achteren. Garnemark met een sublieme pass. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Mattei komt het veld opgelopen. Catalan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aires is nu in balbezit. Aires passt de bal in één keer door. Daar is Chiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Polo rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Reichler probeert naar een medespeler te passen. Catalan controleert de bal met de borst. Buniek rent richting de bal. Mijnals onderschept slim de pass. Mijnals haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mattei geeft een hoge lob. Rambo kopt de bal weg. Chiş is nu in balbezit. Chiş draait met de bal, schiet en ... Petrache werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Polo probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ploompuu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsjanki 43%, Scyzor76 57%.
Marsjanki - Scyzor76 3:2