Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antena Wisła Kraków S.A.
atak Tactiek 343
37% Balbezit 63%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
33.5 gemiddelde waardering 51.2
good Schieten formidable
weak Passen solid
weak Verdedigen good


5e minuut.
Fabicki is nu in balbezit. Fabicki passt de bal met de wreef. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Wisła Kraków S.A. 0:1

9e minuut.
Zdanowski probeert de bal aan de voet te houden. Krydus is nu in balbezit. Krydus speelt de bal door. Fabicki rent richting de bal. Fabicki haalt uit met een fantastische trap. Podolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cox is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kazura passt de bal zonder na te denken. Fabicki is nu in balbezit. Fabicki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Łomiński de bal. Łomiński draait met de bal, schiet en ... Podolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Krydus passt de bal zonder na te denken. Fabicki rent richting de bal. Zdanowski begaat een overtreding. Zdanowski krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Kazura probeert de bal met de borst te controleren. Kazura met een sublieme pass. Fabicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Wisła Kraków S.A. 0:2

27e minuut.
Kazura speelt de bal door. Gortat is nu in balbezit. Gortat passt de bal zonder na te denken. Łomiński rent richting de bal. Łomiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox begaat een overtreding. Łomiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fabicki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Łomiński is nu in balbezit. Łomiński draait met de bal, schiet en ... Podolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Järlak begaat een overtreding. Kazura raakt geblesseerd tijdens het duel. Fabicki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Łomiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Fabicki onderschept slim de pass. Fabicki geeft een hoge lob. Gortat kopt de bal weg. Łomiński rent richting de bal. Łomiński haalt uit met een fantastische trap. Podolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Wisła Kraków S.A. 0:3

42e minuut.
Merda speelt de bal door. Dürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürst rent richting de bal. Dürst schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antena 74%, Wisła Kraków S.A. 26%.
Antena - Wisła Kraków S.A. 0:3

52e minuut.
Fabicki rent richting de bal. Wałęsa begaat een overtreding. Fabicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fabicki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Łomiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Gortat kopt de bal weg. Łomiński is nu in balbezit. Łomiński passt de bal zonder na te denken. Fabicki is nu in balbezit. Fabicki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Gortat rent richting de bal. Gortat passt de bal met de wreef. Kazura met een sublieme pass. Fabicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabicki schiet op doel. Podolis bokst de bal weg. Gortat rent richting de bal. Gortat speelt de bal door. Łomiński rent richting de bal. Łomiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Wisła Kraków S.A. 0:4

79e minuut.
Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat rent richting de bal. Gortat geeft een lange en hoge pass. Daar is Łomiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łomiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Wisła Kraków S.A. 0:5

84e minuut.
Boldescu is nu in balbezit. Boldescu probeert naar een medespeler te passen. Gortat speelt de bal door. Fabicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Gortat rent richting de bal. Yakobchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat geeft een lange en hoge pass. Łomiński rent richting de bal. Łomiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Fabicki geeft de bal voor. Gortat is nu in balbezit. Türksoy maakt een afschuwelijke overtreding. Türksoy krijgt een gele kaart. Gortat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fabicki wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Wisła Kraków S.A. 0:6

90e minuut.
Danjal onderschept slim de pass. Dürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Järlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Järlak draait met de bal, schiet en ... Ancieta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Wisła Kraków S.A. 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antena 76%, Wisła Kraków S.A. 24%.
Antena - Wisła Kraków S.A. 1:6