Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpeda Krępiec Creatives
v2 Tactiek git
56% Balbezit 44%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 33
good Schieten average
adequate Passen weak
adequate Verdedigen good


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pillitteri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Səlimli rent richting de bal. Klungelig pakt Səlimli de bal. Səlimli schiet op doel. Pudysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Dondoli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ilioara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Darnowski rent richting de bal. Darnowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piechniak controleert de bal met de borst. Səlimli rent richting de bal. Səlimli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Warakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warakomski geeft een hoge lob. Inworp. Ilioara met een snelle inworp. Darnowski geeft een hoge lob. Pudysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Pillitteri passt de bal met de wreef. Ilioara is nu in balbezit. Ilioara passt de bal in één keer door. Darnowski is nu in balbezit. Pillitteri geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Żabski speelt de bal door. Kirsner is nu in balbezit. Kirsner passt de bal in één keer door. Pillitteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillitteri geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Dondoli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ilioara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Darnowski rent richting de bal. Darnowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Piechniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Səlimli onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Mazouch ... Strafschop! Səlimli moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Səlimli kan niet meer verder spelen. Gheorghiu komt het veld opgelopen. Darnowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Krępiec - Creatives 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpeda Krępiec 54%, Creatives 46%.
Torpeda Krępiec - Creatives 1:0

46e minuut.
Pillitteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Pillitteri met de inworp. Daar is Gheorghiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Krępiec - Creatives 2:0

63e minuut.
Pillitteri passt de bal met de wreef. Wons rent richting de bal. Wons geeft een hoge lob. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu schiet op doel. Pudysiak bokst de bal weg. Dondoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dondoli geeft een lange en hoge pass. Chraca probeert de bal aan de voet te houden. Kirsner geeft de bal voor. Pillitteri geeft de bal voor. Pudysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Mazouch geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pillitteri met een snelle inworp. Gheorghiu is nu in balbezit. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

79e minuut.
Klungelig pakt Pillitteri de bal. Pillitteri geeft de bal voor. Darnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darnowski haalt uit met een fantastische trap. Mazouch probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Boyraz geeft een lange en hoge pass. Bettoni kopt de bal weg. Pillitteri probeert naar een medespeler te passen. Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daar is Boyraz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarnik passt de bal in één keer door. Kofin is nu in balbezit. Kofin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Stumpf geeft de bal voor. Inworp. Warakomski met een snelle inworp. Boyraz is nu in balbezit. Boyraz geeft een hoge lob. Jiménez Monteagudo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpeda Krępiec 52%, Creatives 48%.
Torpeda Krępiec - Creatives 2:0