Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Creatives Torpeda Krępiec
git Tactiek v2
43% Balbezit 57%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.8 gemiddelde waardering 46.2
matig Schieten redelijk
zwak Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Dondoli probeert naar een medespeler te passen. Ilioara rent richting de bal. Met opzet legt Warakomski zijn tegenspeler op de grond. Warakomski krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Boyraz speelt de bal door. Chraca rent richting de bal. Chraca passt de bal met de wreef. Kofin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofin haalt uit met een fantastische trap. Jiménez Monteagudo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Ilioara onderschept slim de pass. Ilioara passt de bal zonder na te denken. Beksa speelt de bal door. Kofin rent richting de bal. Kofin schiet op doel. Jiménez Monteagudo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Bettoni kopt de bal weg. Pillitteri rent richting de bal. Pillitteri geeft de bal voor. Klungelig pakt Ilioara de bal. Ilioara geeft een hoge lob. Pudysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Səlimli krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Boyraz probeert naar een medespeler te passen. Kofin is nu in balbezit. Kofin passt de bal zonder na te denken. Chraca bereikt de bal nog maar net als eerste. Chraca schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Creatives 45%, Torpeda Krępiec 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Creatives - Torpeda Krępiec 0:0

49e minuut.
Boyraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara onderschept slim de pass. Ilioara geeft de bal voor. Darnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darnowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Kofin heeft problemen om de bal te vangen. Kirsner is nu in balbezit. Kirsner passt de bal zonder na te denken. Pillitteri is nu in balbezit. Pillitteri geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mazouch is nu in balbezit. Mazouch geeft de bal voor. Səlimli is nu in balbezit. Səlimli draait met de bal, schiet en ... Pudysiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Creatives - Torpeda Krępiec 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Creatives 42%, Torpeda Krępiec 58%.
Creatives - Torpeda Krępiec 0:1