Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła Kraków S.A. Marsjanki
Venus Tactiek na3a
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.1 gemiddelde waardering 54.1
solid Schieten excellent
average Passen solid
good Verdedigen solid


6e minuut.
Thiaguinho speelt de bal door. Reichler heeft problemen om de bal te vangen. Reichler probeert naar een medespeler te passen. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş schiet op doel. Czereszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków S.A. - Marsjanki 0:1

10e minuut.
Fabicki onderschept slim de pass. Fabicki geeft een lange en hoge pass. Daar is Buniek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dworzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. da Silva Martins met de inworp. Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler geeft een lange en hoge pass. Rambo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Rambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura probeert naar een medespeler te passen. Reichler speelt de bal door. Hungler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hungler haalt uit met een fantastische trap. Czereszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Daar is Danjal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rambo rent richting de bal. Rambo probeert naar een medespeler te passen. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş schiet op doel. Czereszewski bokst de bal weg. Hungler is nu in balbezit. Hungler geeft de bal voor. Danjal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chiş rent richting de bal. Chiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków S.A. - Marsjanki 0:2

24e minuut.
Drewniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş onderschept slim de pass. Chiş passt de bal zonder na te denken. Daar is Rambo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rambo haalt uit met een fantastische trap. Czereszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chiş rent richting de bal. Chiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków S.A. - Marsjanki 0:3

32e minuut.
da Silva Martins speelt de bal door. Hungler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków S.A. - Marsjanki 0:4

35e minuut.
Hungler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hungler passt de bal zonder na te denken. Reichler probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiş draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Madel probeert naar een medespeler te passen. Aires probeert naar een medespeler te passen. Chiş rent richting de bal. Chiş schiet op doel. Czereszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków S.A. - Marsjanki 0:5

44e minuut.
Klungelig pakt Belloni de bal. Chiş verovert de bal door een tackle van achteren. Chiş passt de bal met de wreef. Daar is Aires, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aires geeft een hoge lob. Czereszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chiş springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Kraków S.A. 68%, Marsjanki 32%.
Wisła Kraków S.A. - Marsjanki 0:5

46e minuut.
Yakobchev geeft een lange en hoge pass. Fabicki kopt de bal weg. Catalan heeft problemen om de bal te vangen. Dworzyński rent richting de bal. Dworzyński speelt de bal door. Macapá verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buniek rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Inworp. Drewniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kazura kan de bal niet met de borst controleren. Hungler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hungler schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Belloni geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rambo de bal onder controle te krijgen. Dworzyński rent richting de bal. Dworzyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków S.A. - Marsjanki 1:5

63e minuut.
Hungler verovert de bal door een tackle van achteren. Hungler speelt de bal door. Rambo heeft problemen om de bal te vangen. Rambo haalt uit met een fantastische trap. Czereszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków S.A. - Marsjanki 1:6

75e minuut.
da Silva Martins passt de bal zonder na te denken. Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler passt de bal in één keer door. Chiş is nu in balbezit. Chiş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Móric geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. da Silva Martins met een snelle inworp. Rambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Kraków S.A. 67%, Marsjanki 33%.
Wisła Kraków S.A. - Marsjanki 1:6