Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marsjanki Wisła Kraków S.A.
na3a Tactiek 532
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
53.4 gemiddelde waardering 50.4
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


7e minuut.
Reichler verovert de bal door een tackle van achteren. Reichler passt de bal met de wreef. Aires bereikt de bal nog maar net als eerste. Aires geeft een hoge lob. Chiş krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Rambo speelt de bal door. Krydus geeft een lange en hoge pass. Łomiński kopt de bal weg. Fabicki is nu in balbezit. Fabicki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hungler schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kuzaj de bal onder controle te krijgen. Ploompuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploompuu draait met de bal, schiet en ... Ancieta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Wisła Kraków S.A. 1:0

27e minuut.
Krydus geeft een hoge lob. Fabicki kan de bal niet met de borst controleren. Thiaguinho begaat een overtreding. Fabicki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fabicki komt bij de bal en schiet. Ouvrard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łomiński rent richting de bal. Łomiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Marsjanki - Wisła Kraków S.A. 1:1

31e minuut.
Ploompuu met de inworp. Reichler speelt de bal door. Aires heeft problemen om de bal te vangen. Aires geeft een hoge lob. Chiş springt en kopt de bal. Ancieta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Fabicki verovert de bal door een tackle van achteren. Fabicki speelt de bal door. Madel bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński onderschept slim de pass. Łomiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Wisła Kraków S.A. 1:2

36e minuut.
Belloni geeft een hoge lob. Reichler speelt de bal door. Aires is nu in balbezit. Aires geeft de bal voor. Móric heeft problemen om de bal te vangen. Ancieta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Catalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabicki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Catalan. Fabicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fabicki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsjanki 48%, Wisła Kraków S.A. 52%.
Marsjanki - Wisła Kraków S.A. 1:2

48e minuut.
Reichler probeert naar een medespeler te passen. Ploompuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploompuu geeft de bal voor. Aires rent richting de bal. Aires geeft de bal voor. Ancieta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gortat met een sublieme pass. Kazura rent richting de bal. Reichler schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Reichler moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Reichler schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

59e minuut.
Madel geeft een lange en hoge pass. Belloni probeert de bal aan de voet te houden. Chiş is nu in balbezit. Chiş draait met de bal, schiet en ... Ancieta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Marsjanki - Wisła Kraków S.A. 2:2

67e minuut.
Ploompuu neemt vlug de vrije trap. Hungler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hungler passt de bal in één keer door. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş draait met de bal, schiet en ... Ancieta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hungler is nu in balbezit. Hungler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Wisła Kraków S.A. 3:2

73e minuut.
Catalan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aires de bal. Aires geeft de bal voor. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş haalt uit met een fantastische trap. Ancieta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rambo rent richting de bal. Rambo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

74e minuut.
Kuzaj onderschept slim de pass. Kuzaj geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ploompuu met de inworp. Rambo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsjanki 32%, Wisła Kraków S.A. 68%.
Marsjanki - Wisła Kraków S.A. 3:2