Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antena Scyzor76
atak Tactiek 523
35% Balbezit 65%
71% Spel op eigen helft 29%
6 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
32.6 gemiddelde waardering 51.3
zeer goed Schieten uitstekend
zwak Passen goed
zwak Verdedigen solide


1e minuut.
Boldescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnemark verovert de bal door een tackle van achteren. Garnemark probeert naar een medespeler te passen. Järlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Järlak schiet op doel. Petrache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

3e minuut.
Garnemark probeert naar een medespeler te passen. Cox rent richting de bal. Mijnals onderschept slim de pass. Mijnals schiet op doel. Podolis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Scyzor76 0:1

8e minuut.
Osmochescu geeft een hoge lob. Acuña is nu in balbezit. Acuña probeert naar een medespeler te passen. Mijnals is nu in balbezit. Mijnals draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Osmochescu onderschept slim de pass. Osmochescu met een sublieme pass. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña haalt uit met een fantastische trap. Podolis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña schiet op doel. Podolis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wałęsa heeft problemen om de bal te vangen. Acuña is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Garnemark geeft een lange en hoge pass. Zdanowski heeft problemen om de bal te vangen. Mijnals is nu in balbezit. Mijnals haalt uit met een fantastische trap. Podolis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Scyzor76 0:2

18e minuut.
Akyüz geeft een hoge lob. Mijnals kopt de bal weg. Garnemark bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnemark draait met de bal, schiet en ... Podolis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Scyzor76 0:3

19e minuut.
Mijnals rent richting de bal. Błaś rent richting de bal. Mijnals schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mijnals krijgt een gele kaart. Błaś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boldescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Järlak rent richting de bal. Järlak draait met de bal, schiet en ... Osmochescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is Garnemark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garnemark passt de bal met de wreef. Baycan rent richting de bal. Klungelig pakt Baycan de bal. Garnemark geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Järlak is nu in balbezit. Wysiecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Järlak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zdanowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu onderschept slim de pass. Błaś rent richting de bal. Błaś draait met de bal, schiet en ... Petrache bokst de bal weg. Järlak bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Järlak speelt de bal door. Ruviaro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Acuña. Ruviaro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

33e minuut.
Acuña is nu in balbezit. Acuña geeft een hoge lob. Wałęsa heeft problemen om de bal te vangen. Mijnals is nu in balbezit. Mijnals schiet op doel. Podolis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marszal zal de hoekschop nemen. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals haalt uit met een fantastische trap. Podolis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Järlak onderschept slim de pass. Järlak passt de bal met de wreef. Dürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürst haalt uit met een fantastische trap. Petrache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Scyzor76 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antena 70%, Scyzor76 30%.
Antena - Scyzor76 1:3

48e minuut.
Baycan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Akyüz de bal onder controle te krijgen. Järlak met een sublieme pass. Dürst rent richting de bal. Dürst draait met de bal, schiet en ... Petrache bokst de bal weg.

52e minuut.
Wysiecki onderschept slim de pass. Akyüz is nu in balbezit. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals schiet op doel. Podolis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Cox rent richting de bal. Garnemark verovert de bal door een tackle van achteren. Garnemark schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Scyzor76 1:4

56e minuut.
Garnemark bereikt de bal nog maar net als eerste. Syla rent richting de bal. Garnemark bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals schiet op doel. Podolis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Cox trapt de bal weg. Akyüz kopt de bal weg. Acuña met een sublieme pass. Mijnals rent richting de bal. Mijnals draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Syla geeft een lange en hoge pass. Daar is Türksoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijnals is nu in balbezit. Mijnals haalt uit met een fantastische trap. Podolis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Scyzor76 1:5

69e minuut.
Błaś probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dürst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals schiet op doel. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Błaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Syla verovert de bal door een tackle van achteren. Dürst begaat een overtreding. Dürst krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Marszal neemt de hoekschop. Daar is Mijnals, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syla is nu in balbezit. Syla schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wałęsa de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marszal zal de hoekschop nemen. Wałęsa heeft problemen om de bal te vangen. Acuña geeft de bal voor. Mijnals springt en kopt de bal. Podolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox geeft de bal voor. Wysiecki rent richting de bal. Wysiecki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Boldescu met een snelle inworp. Garnemark bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnemark passt de bal zonder na te denken. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals draait met de bal, schiet en ... Podolis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Scyzor76 1:6

83e minuut.
Akyüz passt de bal in één keer door. Acuña rent richting de bal. Acuña passt de bal zonder na te denken. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Scyzor76 1:7

84e minuut.
Mijnals controleert de bal met de borst. Mijnals passt de bal in één keer door. Ruviaro probeert de bal aan de voet te houden. Garnemark is nu in balbezit. Garnemark draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garnemark rent richting de bal. Garnemark haalt uit met een fantastische trap. Podolis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Scyzor76 1:8

89e minuut.
Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña haalt uit met een fantastische trap. Garnemark rent richting de bal. Garnemark geeft een hoge lob. Mijnals springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antena 73%, Scyzor76 27%.
Antena - Scyzor76 1:8