Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scyzor76 Antena
523 Tactiek atak
63% Balbezit 37%
28% Spel op eigen helft 72%
29 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 32.4
formidable Schieten solid
solid Passen weak
good Verdedigen weak


3e minuut.
Syla kan de bal niet met de borst controleren. Syla speelt de bal door. Peiró met een sublieme pass. Mijnals is nu in balbezit. Mijnals schiet op doel. Podolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Boldescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garnemark rent richting de bal. Garnemark passt de bal in één keer door. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals draait met de bal, schiet en ... Podolis bokst de bal weg. Cox rent richting de bal. Garnemark onderschept slim de pass. Garnemark probeert naar een medespeler te passen. Mijnals is nu in balbezit. Mijnals schiet op doel. Podolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Järlak is nu in balbezit. Järlak probeert naar een medespeler te passen. Błaś rent richting de bal. Błaś draait met de bal, schiet en ... Petrache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Antena 0:1

10e minuut.
Garnemark met een sublieme pass. Peiró bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiró speelt de bal door. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals schiet op doel. Podolis bokst de bal weg.

12e minuut.
Boldescu geeft de bal voor. Järlak is nu in balbezit. Akyüz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Akyüz krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Daar is Türksoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijnals rent richting de bal. Mijnals passt de bal met de wreef. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cox verovert de bal door een tackle van achteren. Garnemark verovert de bal door een tackle van achteren. Garnemark passt de bal zonder na te denken. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garnemark rent richting de bal. Garnemark schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scyzor76 - Antena 1:1

19e minuut.
Dürst met een sublieme pass. Järlak rent richting de bal. Peiró legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Järlak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dürst legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Antena 1:2

24e minuut.
Mijnals passt de bal met de wreef. Acuña rent richting de bal. Acuña met een sublieme pass. Mijnals is nu in balbezit. Mijnals draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scyzor76 - Antena 2:2

26e minuut.
Garnemark rent richting de bal. Garnemark geeft een lange en hoge pass. Daar is Reszke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acuña rent richting de bal. Acuña haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Järlak is nu in balbezit. Dürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Järlak rent richting de bal. Dürst rent richting de bal. Dürst haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cox verovert de bal door een tackle van achteren. Cox geeft de bal voor. Inworp. Baycan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garnemark geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Zdanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdanowski geeft een lange en hoge pass. Järlak rent richting de bal. Järlak geeft een lange en hoge pass. Petrache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Peiró geeft een hoge lob. Garnemark is nu in balbezit. Garnemark met een sublieme pass. Mijnals rent richting de bal. Mijnals haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Antena 3:2

39e minuut.
Peiró probeert naar een medespeler te passen. Garnemark rent richting de bal. Garnemark geeft een lange en hoge pass. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals haalt uit met een fantastische trap. Podolis bokst de bal weg.

45e minuut.
Wałęsa heeft problemen om de bal te vangen. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña met een sublieme pass. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals haalt uit met een fantastische trap. Podolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Antena 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scyzor76 32%, Antena 68%.
Scyzor76 - Antena 4:2

54e minuut.
Peiró geeft een lange en hoge pass. Garnemark kopt de bal weg. Mijnals is nu in balbezit. Mijnals draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Antena 5:2

58e minuut.
Polo is nu in balbezit. Polo geeft de bal voor. Garnemark is nu in balbezit. Garnemark schiet op doel. Podolis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Antena 6:2

64e minuut.
Daar is Türksoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Syla bereikt de bal nog maar net als eerste. Syla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Antena 7:2

65e minuut.
Järlak passt de bal zonder na te denken. Türksoy is nu in balbezit. Türksoy passt de bal met de wreef. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña draait met de bal, schiet en ... Podolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Garnemark bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnemark schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Acuña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acuña geeft een hoge lob. Klungelig pakt Boldescu de bal. Mijnals rent richting de bal. Mijnals schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Reszke rent richting de bal. Peiró verovert de bal door een tackle van achteren. Peiró met een sublieme pass. Mijnals rent richting de bal. Mijnals haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Syla kopt de bal weg. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałęsa met een sublieme pass. Garnemark bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnemark haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Antena 8:2

72e minuut.
Dürst rent richting de bal. Polo onderschept slim de pass. Błaś onderschept slim de pass. Błaś schiet op doel. Petrache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Antena 8:3

79e minuut.
Syla kopt de bal weg. Garnemark rent richting de bal. Garnemark passt de bal in één keer door. Baycan is nu in balbezit. Baycan draait met de bal, schiet en ... Podolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Podolis speelt de bal door. Peiró kopt de bal weg. Mijnals controleert de bal met de borst. Mijnals haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Antena 9:3

82e minuut.
Acuña geeft de bal voor. Cox heeft problemen om de bal te vangen. Mijnals is nu in balbezit. Mijnals haalt uit met een fantastische trap. Podolis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Klungelig pakt Boldescu de bal. Garnemark is nu in balbezit. Garnemark passt de bal in één keer door. Mijnals is nu in balbezit. Mijnals schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cox geeft een lange en hoge pass. Inworp. Baycan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garnemark geeft de bal voor. Mijnals krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Garnemark bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnemark passt de bal in één keer door. Mijnals rent richting de bal. Mijnals schiet op doel. Podolis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scyzor76 24%, Antena 76%.
Scyzor76 - Antena 9:3