Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Creatives Michałkowice utd
git Tactiek jac02
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
34.5 gemiddelde waardering 38.5
adequate Schieten good
weak Passen average
solid Verdedigen average


9e minuut.
Cambra passt de bal met de wreef. Daar is Márquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Márquez geeft de bal voor. Klungelig pakt Elsworth de bal. Elsworth schiet op doel. Pudysiak bokst de bal weg.

22e minuut.
Piechniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sarnik is nu in balbezit. Mašala verovert de bal door een tackle van achteren. Mašala schiet op doel. Pudysiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Buitenspel voor Elsworth. Goede buitenspelval van de verdediging. Mazouch maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Dwójak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kofin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofin haalt uit met een fantastische trap. Aelvoet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Creatives - Michałkowice utd 1:0

25e minuut.
Warakomski geeft de bal voor. Moscoso is nu in balbezit. Moscoso geeft de bal voor. Mašala is nu in balbezit. Mašala schiet op doel. Pudysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Márquez rent richting de bal. Márquez met een sublieme pass. Mašala rent richting de bal. Mašala schiet op doel. Pudysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Creatives - Michałkowice utd 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Creatives 52%, Michałkowice utd 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Creatives - Michałkowice utd 1:1

63e minuut.
Boyraz geeft de bal voor. Kofin is nu in balbezit. Cambra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cambra krijgt een gele kaart. Kofin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kofin zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Warakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warakomski geeft de bal voor. Daar is Vadim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kofin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Żabski geeft een lange en hoge pass. Kofin heeft problemen om de bal te vangen. Dwójak rent richting de bal. Kofin onderschept slim de pass. Kofin draait met de bal, schiet en ... Aelvoet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kofin rent richting de bal. Kofin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Żabski passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Piechniak de bal onder controle te krijgen. Mašala rent richting de bal. Mašala draait met de bal, schiet en ... Pudysiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Creatives - Michałkowice utd 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Creatives 57%, Michałkowice utd 43%.
Creatives - Michałkowice utd 1:2