Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Michałkowice utd Creatives
jac02 Tactiek git
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 36.2
goed Schieten redelijk
zwak Passen zwak
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Daar is Kofin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boyraz is nu in balbezit. Boyraz met een sublieme pass. Kofin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofin haalt uit met een fantastische trap. Aelvoet bokst de bal weg.

17e minuut.
Cambra speelt de bal door. Żabski verovert de bal door een tackle van achteren. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez geeft een hoge lob. Dondoli onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Blaszak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kawaler springt en kopt de bal. Pudysiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Michałkowice utd - Creatives 1:0

24e minuut.
Boyraz is nu in balbezit. Boyraz geeft de bal voor. Lipiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofin onderschept slim de pass. Kofin draait met de bal, schiet en ... Aelvoet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Daar is Trâmbiţaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trâmbiţaş geeft een hoge lob. Warakomski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Blaszak rent richting de bal. Blaszak probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Cărămidaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cărămidaru geeft een lange en hoge pass. Márquez rent richting de bal. Márquez schiet op doel. Pudysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Michałkowice utd - Creatives 2:0

42e minuut.
Kawaler is nu in balbezit. Mazouch onderschept slim de pass. Mazouch passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kofin de bal. Kofin haalt uit met een fantastische trap. Aelvoet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Michałkowice utd - Creatives 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Michałkowice utd 48%, Creatives 52%.
Michałkowice utd - Creatives 2:1

46e minuut.
Chraca heeft problemen om de bal te vangen. Kofin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kawaler. Kawaler krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Elsworth is nu in balbezit. Elsworth geeft de bal voor. Blaszak rent richting de bal. Blaszak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kawaler de bal onder controle te krijgen. Paal!

62e minuut.
Cărămidaru geeft de bal voor. Blaszak geeft een lange en hoge pass. Mazouch is nu in balbezit. Kawaler onderschept slim de pass. Kawaler haalt uit met een fantastische trap. Pudysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Cambra rent richting de bal. Chraca verovert de bal door een tackle van achteren. Chraca passt de bal in één keer door. Kofin rent richting de bal. Kofin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Aelvoet bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Michałkowice utd 57%, Creatives 43%.
Michałkowice utd - Creatives 2:1