Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marsjanki Torpeda Krępiec
na3a Tactiek v2
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 43.3
formidable Schieten adequate
solid Passen adequate
very good Verdedigen adequate


12e minuut.
Rambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettoni speelt de bal door. Kirsner met een sublieme pass. Aires geeft een lange en hoge pass. Chiş springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kirsner geeft de bal voor. Catalan kopt de bal weg. Hungler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hungler schiet op doel. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Thiaguinho verovert de bal door een tackle van achteren. Thiaguinho met een sublieme pass. Aires speelt de bal door. Chiş is nu in balbezit. Chiş draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
da Silva Martins is nu in balbezit. da Silva Martins geeft de bal voor. Meleşteu heeft problemen om de bal te vangen. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş draait met de bal, schiet en ... Jiménez Monteagudo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Stumpf is nu in balbezit. Hungler onderschept slim de pass. Hungler passt de bal met de wreef. Chiş rent richting de bal. Chiş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Thiaguinho verovert de bal door een tackle van achteren. Thiaguinho speelt de bal door. da Silva Martins rent richting de bal. da Silva Martins geeft een hoge lob. Chiş maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Bettoni passt de bal in één keer door. Aires geeft een hoge lob. Wons probeert de bal aan de voet te houden. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Torpeda Krępiec 1:0

45e minuut.
Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambo is nu in balbezit. Meleşteu rent richting de bal. Rambo onderschept slim de pass. Rambo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsjanki 36%, Torpeda Krępiec 64%.
Marsjanki - Torpeda Krępiec 1:0

51e minuut.
Aires rent richting de bal. Aires geeft een hoge lob. Chiş is nu in balbezit. Chiş haalt uit met een fantastische trap. Jiménez Monteagudo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Torpeda Krępiec 2:0

58e minuut.
da Silva Martins met een snelle inworp. Ilioara geeft een lange en hoge pass. Catalan met een sublieme pass. Rambo is nu in balbezit. Rambo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chiş is nu in balbezit. Chiş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Catalan verovert de bal door een tackle van achteren. Catalan passt de bal in één keer door. Chiş is nu in balbezit. Hungler rent richting de bal. Hungler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Doeltrap. Jiménez Monteagudo met een harde bal richting middenveld. Reichler kopt de bal weg. Chiş rent richting de bal. Chiş draait met de bal, schiet en ... Jiménez Monteagudo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Torpeda Krępiec 3:0

67e minuut.
Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler passt de bal met de wreef. Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş verovert de bal door een tackle van achteren. Chiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Torpeda Krępiec 4:0

74e minuut.
Chiş kopt de bal weg. Ilioara probeert de bal aan de voet te houden. Meleşteu rent richting de bal. Chiş onderschept slim de pass. Chiş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pillitteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalan rent richting de bal. Catalan speelt de bal door. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş schiet op doel. Jiménez Monteagudo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Pillitteri geeft de bal voor. Darnowski probeert de bal aan de voet te houden. Catalan probeert naar een medespeler te passen. Chiş is nu in balbezit. Chiş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsjanki 19%, Torpeda Krępiec 81%.
Marsjanki - Torpeda Krępiec 4:0