Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostatni Grosz Cz-wa Wisła Kraków S.A.
moja Tactiek Hybrid
56% Balbezit 44%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.8 gemiddelde waardering 50.1
solide Schieten zeer goed
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Carmona trapt de bal weg. Fodrowski kopt de bal weg. Belloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaffarena onderschept slim de pass. Gaffarena draait met de bal, schiet en ... Czereszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Gaffarena rent richting de bal. Gaffarena haalt uit met een fantastische trap. Czereszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - Wisła Kraków S.A. 1:0

25e minuut.
Łomiński passt de bal met de wreef. Dworzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Półtorak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dworzyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fabicki komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ostatni Grosz Cz-wa - Wisła Kraków S.A. 1:1

29e minuut.
Półtorak verovert de bal door een tackle van achteren. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Figoni ... Strafschop! Figoni krijgt een gele kaart. Łomiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łomiński zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Micaletti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - Wisła Kraków S.A. 1:2

39e minuut.
Katzogias bereikt de bal nog maar net als eerste. Katzogias passt de bal zonder na te denken. Gaffarena is nu in balbezit. Gaffarena haalt uit met een fantastische trap. Czereszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ostatni Grosz Cz-wa - Wisła Kraków S.A. 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostatni Grosz Cz-wa 51%, Wisła Kraków S.A. 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ostatni Grosz Cz-wa - Wisła Kraków S.A. 2:2

53e minuut.
Gentil rent richting de bal. Yakobchev verovert de bal door een tackle van achteren. Yakobchev geeft de bal voor. Fabicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabicki geeft een lange en hoge pass. Micaletti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Katzogias probeert de bal met de borst te controleren. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Katzogias. Katzogias krijgt een gele kaart. Katzogias raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Enginer komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Danjal heeft problemen om de bal te vangen. Danjal geeft een lange en hoge pass. Łomiński kopt de bal weg. Dworzyński is nu in balbezit. Dworzyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - Wisła Kraków S.A. 2:3

67e minuut.
Klungelig pakt Dworzyński de bal. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Buruk begaat een overtreding. Łomiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fabicki wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Łomiński de bal. De bal raakt de paal. Łomiński is nu in balbezit. Łomiński draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - Wisła Kraków S.A. 2:4

70e minuut.
Alatalu geeft een hoge lob. Fodrowski kopt de bal weg. Gaffarena rent richting de bal. Gentil is nu in balbezit. Gentil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaffarena is nu in balbezit. Fodrowski rent richting de bal. Fodrowski schiet op doel. Czereszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Danjal bereikt de bal nog maar net als eerste. Danjal geeft een hoge lob. Carmona is nu in balbezit. Łomiński rent richting de bal. Łomiński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostatni Grosz Cz-wa 52%, Wisła Kraków S.A. 48%.
Ostatni Grosz Cz-wa - Wisła Kraków S.A. 2:4