Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła Kraków S.A. Ostatni Grosz Cz-wa
532 Tactiek moja
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.8 gemiddelde waardering 57.4
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Łomiński onderschept slim de pass. Łomiński speelt de bal door. Fabicki rent richting de bal. Fabicki draait met de bal, schiet en ... Micaletti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Buruk met een sublieme pass. Katzogias rent richting de bal. Katzogias passt de bal zonder na te denken. Gaffarena is nu in balbezit. Gaffarena draait met de bal, schiet en ... Ancieta bokst de bal weg. Kerchev rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Carmona heeft problemen om de bal te vangen. Buruk geeft een lange en hoge pass. Daar is Gaffarena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaffarena schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Winiecki passt de bal in één keer door. Kuzaj probeert de bal aan de voet te houden. Alatalu geeft een lange en hoge pass. Gaffarena is nu in balbezit. Gaffarena haalt uit met een fantastische trap. Ancieta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Alatalu rent richting de bal. Alatalu geeft een lange en hoge pass. Kerchev is nu in balbezit. Kerchev geeft een hoge lob. Gaffarena maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Belloni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków S.A. - Ostatni Grosz Cz-wa 0:1

20e minuut.
Belloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloni passt de bal in één keer door. Katzogias is nu in balbezit. Katzogias geeft een hoge lob. Kerchev springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Kazura kan de bal niet met de borst controleren. Figoni geeft een hoge lob. Gaffarena rent richting de bal. Gaffarena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków S.A. - Ostatni Grosz Cz-wa 0:2

38e minuut.
Fabicki geeft de bal voor. Klungelig pakt Winiecki de bal. Łomiński rent richting de bal. Łomiński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Półtorak de bal onder controle te krijgen. Micaletti bokst de bal weg.

42e minuut.
Alatalu geeft de bal voor. Belloni kopt de bal weg. Klungelig pakt Móric de bal. Kerchev is nu in balbezit. Kerchev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Katzogias geeft een lange en hoge pass. Danjal kan de bal niet met de borst controleren. Gaffarena is nu in balbezit. Fodrowski probeert naar een medespeler te passen. Alatalu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Kraków S.A. 66%, Ostatni Grosz Cz-wa 34%.
Wisła Kraków S.A. - Ostatni Grosz Cz-wa 0:2

46e minuut.
Katzogias passt de bal in één keer door. Gaffarena rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Danjal. Gaffarena wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

48e minuut.
Alatalu met een sublieme pass. Klungelig pakt Katzogias de bal. Katzogias geeft een hoge lob. Alatalu is nu in balbezit. Alatalu geeft een hoge lob. Ancieta bokst de bal weg. Gaffarena is nu in balbezit. Gaffarena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków S.A. - Ostatni Grosz Cz-wa 0:3

54e minuut.
Figoni probeert naar een medespeler te passen. Katzogias bereikt de bal nog maar net als eerste. Katzogias passt de bal zonder na te denken. Gaffarena rent richting de bal. Gaffarena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Fodrowski speelt de bal door. Katzogias rent richting de bal. Katzogias met een sublieme pass. Gaffarena is nu in balbezit. Gaffarena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Daar is Kazura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazura met een sublieme pass. Fabicki speelt de bal door. Daar is Łomiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łomiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Alatalu is nu in balbezit. Alatalu geeft een hoge lob. Móric kopt de bal weg. Kerchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerchev haalt uit met een fantastische trap. Ancieta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Figoni onderschept slim de pass. Figoni geeft de bal voor. Yakobchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerchev onderschept slim de pass. Kerchev haalt uit met een fantastische trap. Ancieta bokst de bal weg. Kerchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerchev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków S.A. - Ostatni Grosz Cz-wa 0:4

74e minuut.
Krydus is nu in balbezit. Fodrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Fodrowski met een sublieme pass. Kerchev is nu in balbezit. Kerchev schiet op doel. Ancieta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gaffarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaffarena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków S.A. - Ostatni Grosz Cz-wa 0:5

84e minuut.
Winiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Winiecki speelt de bal door. Alatalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alatalu passt de bal met de wreef. Kerchev bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Kraków S.A. 62%, Ostatni Grosz Cz-wa 38%.
Wisła Kraków S.A. - Ostatni Grosz Cz-wa 0:5