Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Michałkowice utd Antena
jac02 Tactiek atak
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 32.2
excellent Schieten very good
adequate Passen weak
good Verdedigen weak


2e minuut.
Mašala geeft een lange en hoge pass. Podolis probeert naar een medespeler te passen. Lipiec kopt de bal weg. Mašala rent richting de bal. Mašala schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Cox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Järlak passt de bal zonder na te denken. Dürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürst passt de bal met de wreef. Błaś is nu in balbezit. Błaś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Järlak is nu in balbezit. Järlak draait met de bal, schiet en ... Aelvoet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Michałkowice utd - Antena 0:1

4e minuut.
Kawaler speelt de bal door. Mašala is nu in balbezit. Dürst verovert de bal door een tackle van achteren. Dürst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Michałkowice utd - Antena 0:2

10e minuut.
Järlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Järlak passt de bal met de wreef. Daar is Błaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błaś draait met de bal, schiet en ... Dwójak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Michałkowice utd - Antena 0:3

12e minuut.
Cambra bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Järlak. Cambra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lipiec met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Cox de bal. Mašala is nu in balbezit. Mašala haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kawaler de bal onder controle te krijgen. Podolis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Michałkowice utd - Antena 1:3

15e minuut.
Apostol is nu in balbezit. Järlak onderschept slim de pass. Błaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaś draait met de bal, schiet en ... Dwójak probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cambra met de inworp. Márquez geeft een hoge lob. Mašala is nu in balbezit. Mašala draait met de bal, schiet en ... Podolis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Michałkowice utd - Antena 2:3

20e minuut.
Wałęsa passt de bal met de wreef. Cărămidaru met een sublieme pass. Mašala is nu in balbezit. Mašala schiet op doel. Podolis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Michałkowice utd - Antena 3:3

26e minuut.
Lipiec passt de bal zonder na te denken. Mašala rent richting de bal. Türksoy rent richting de bal. Blaszak verovert de bal door een tackle van achteren. Blaszak geeft de bal voor. Podolis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Lipiec passt de bal met de wreef. Mašala is nu in balbezit. Cox rent richting de bal. Mašala verovert de bal door een tackle van achteren. Mašala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kawaler onderschept slim de pass. Kawaler met een sublieme pass. Mašala rent richting de bal. Mašala schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zdanowski de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Michałkowice utd - Antena 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Michałkowice utd 32%, Antena 68%.
Michałkowice utd - Antena 4:3

46e minuut.
Ruviaro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Topór komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Boldescu kopt de bal weg. Błaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaś passt de bal met de wreef. Järlak rent richting de bal. Järlak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Michałkowice utd - Antena 4:4

54e minuut.
Blaszak is nu in balbezit. Blaszak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kawaler de bal. Mašala rent richting de bal. Mašala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Podolis met een harde bal richting middenveld. Lipiec heeft problemen om de bal te vangen. Mašala bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašala schiet op doel. Podolis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Türksoy geeft een lange en hoge pass. Błaś is nu in balbezit. Dwójak begaat een overtreding. Błaś wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Błaś kan niet meer verder spelen. Tenda komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Daar is Lipiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipiec geeft een lange en hoge pass. Kawaler is nu in balbezit. Kawaler haalt uit met een fantastische trap. Podolis probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Moscoso passt de bal in één keer door. Blaszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaszak met een sublieme pass. Mašala bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašala haalt uit met een fantastische trap. Podolis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Michałkowice utd - Antena 5:4

84e minuut.
Mašala bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašala geeft de bal voor. Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler haalt uit met een fantastische trap. Podolis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Merda heeft problemen om de bal te vangen. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez geeft een lange en hoge pass. Kawaler is nu in balbezit. Kawaler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Michałkowice utd - Antena 6:4

87e minuut.
Türksoy geeft een hoge lob. Inworp. Blaszak met een snelle inworp. Mašala rent richting de bal. Mašala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Cărămidaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boldescu rent richting de bal. Boldescu passt de bal met de wreef. Dürst is nu in balbezit. Dürst draait met de bal, schiet en ... Aelvoet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Michałkowice utd 38%, Antena 62%.
Michałkowice utd - Antena 6:4