Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scyzor76 Creatives
523 Tactiek git
66% Balbezit 34%
30% Spel op eigen helft 70%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 34.5
formidabel Schieten matig
goed Passen zwak
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Baycan passt de bal met de wreef. Garnemark rent richting de bal. Warakomski begaat een overtreding. Warakomski krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Acuña rent richting de bal. Acuña met een sublieme pass. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals schiet op doel. Pudysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Creatives 1:0

5e minuut.
Garnemark verovert de bal door een tackle van achteren. Garnemark met een sublieme pass. Baycan is nu in balbezit. Baycan geeft de bal voor. Mijnals springt en kopt de bal. Pudysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Polo onderschept slim de pass. Polo probeert naar een medespeler te passen. Garnemark is nu in balbezit. Garnemark geeft een lange en hoge pass. Mijnals krijgt zijn hoofd ertegen. Pudysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Syla met een sublieme pass. Garnemark rent richting de bal. Garnemark passt de bal met de wreef. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Garnemark geeft een lange en hoge pass. Piechniak rent richting de bal. Mijnals verovert de bal door een tackle van achteren. Mijnals schiet op doel. Pudysiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Creatives 2:0

19e minuut.
Peiró passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Acuña de bal. Acuña geeft een lange en hoge pass. Mijnals rent richting de bal. Mijnals draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Creatives 3:0

24e minuut.
Beksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Polo verovert de bal door een tackle van achteren. Kofin rent richting de bal. Kofin haalt uit met een fantastische trap. Petrache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Creatives 3:1

28e minuut.
Żabski kopt de bal weg. Syla is nu in balbezit. Warakomski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Warakomski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

31e minuut.
Polo bereikt de bal nog maar net als eerste. Polo met een sublieme pass. Garnemark is nu in balbezit. Daar is Garnemark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garnemark geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Żabski met de inworp. Trâmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Trâmbiţaş probeert naar een medespeler te passen. Chraca bereikt de bal nog maar net als eerste. Chraca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Wysiecki is nu in balbezit. Wysiecki passt de bal met de wreef. Peiró is nu in balbezit. Peiró geeft een hoge lob. Mijnals springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Garnemark raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marszal komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Wysiecki geeft een hoge lob. Peiró kopt de bal weg. Marszal rent richting de bal. Syla rent richting de bal. Syla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scyzor76 31%, Creatives 69%.
Scyzor76 - Creatives 3:1

60e minuut.
Dondoli passt de bal met de wreef. Chraca bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu verovert de bal door een tackle van achteren. Kofin onderschept slim de pass. Kofin draait met de bal, schiet en ... Petrache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Polo kopt de bal weg. Daar is Syla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boyraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Syla verovert de bal door een tackle van achteren. Syla draait met de bal, schiet en ... Pudysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Osmochescu heeft problemen om de bal te vangen. Osmochescu geeft de bal voor. Mijnals is nu in balbezit. Mijnals haalt uit met een fantastische trap. Pudysiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Creatives 4:1

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baycan met de inworp. Marszal rent richting de bal. Marszal geeft de bal voor. Mijnals krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Creatives 5:1

72e minuut.
Acuña rent richting de bal. Acuña heeft problemen om de bal te vangen. Acuña geeft een hoge lob. Marszal is nu in balbezit. Marszal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Baycan passt de bal zonder na te denken. Marszal rent richting de bal. Marszal geeft een hoge lob. Daar is Mijnals, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijnals draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Creatives 6:1

89e minuut.
Syla rent richting de bal. Marszal rent richting de bal. Dondoli rent richting de bal. Marszal onderschept slim de pass. Marszal met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Inworp. Boyraz met een snelle inworp. Dondoli is nu in balbezit. Mijnals verovert de bal door een tackle van achteren. Mijnals draait met de bal, schiet en ... Pudysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Creatives 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scyzor76 29%, Creatives 71%.
Scyzor76 - Creatives 7:1