Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Creatives Scyzor76
git Tactiek 523
39% Balbezit 61%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
36.6 gemiddelde waardering 51
redelijk Schieten uitstekend
zwak Passen goed
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Chraca kopt de bal weg. Polo rent richting de bal. Kofin onderschept slim de pass. Kofin draait met de bal, schiet en ... Petrache werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Creatives - Scyzor76 1:0

8e minuut.
Acuña rent richting de bal. Acuña met een sublieme pass. Mijnals rent richting de bal. Mijnals haalt uit met een fantastische trap. Pudysiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Creatives - Scyzor76 1:1

12e minuut.
Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszal verovert de bal door een tackle van achteren. Marszal met een sublieme pass. Kofin is nu in balbezit. Kofin schiet op doel. Petrache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Marszal geeft een hoge lob. Piechniak probeert naar een medespeler te passen. Dondoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dondoli met een sublieme pass. Osmochescu met een sublieme pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Peiró met een sublieme pass. Marszal rent richting de bal. Marszal geeft een lange en hoge pass. Mijnals maakt een snoekduik en kopt de bal. Pudysiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Creatives - Scyzor76 1:2

26e minuut.
Trâmbiţaş geeft de bal voor. Baycan met een sublieme pass. Garnemark rent richting de bal. Garnemark draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Creatives - Scyzor76 1:3

27e minuut.
Boyraz rent richting de bal. Mijnals onderschept slim de pass. Daar is Mijnals, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijnals haalt uit met een fantastische trap. Pudysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Creatives - Scyzor76 1:4

30e minuut.
Piechniak controleert de bal met de borst. Mijnals rent richting de bal. Mazouch verovert de bal door een tackle van achteren. Acuña onderschept slim de pass. Acuña passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Akyüz rent richting de bal. Warakomski onderschept slim de pass. Warakomski met een sublieme pass. Kofin rent richting de bal. Kofin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Creatives 38%, Scyzor76 62%.
Creatives - Scyzor76 1:4

52e minuut.
Żabski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peiró probeert naar een medespeler te passen. Acuña met een sublieme pass. Mijnals rent richting de bal. Daar is Mijnals, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Creatives - Scyzor76 1:5

53e minuut.
Warakomski verovert de bal door een tackle van achteren. Warakomski geeft een hoge lob. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals schiet op doel. Pudysiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Creatives - Scyzor76 1:6

57e minuut.
Piechniak geeft een lange en hoge pass. Warakomski is nu in balbezit. Warakomski geeft een lange en hoge pass. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals schiet op doel. Pudysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Mazouch kopt de bal weg. Acuña is nu in balbezit. Acuña geeft een hoge lob. Mijnals rent richting de bal. Mijnals draait met de bal, schiet en ... Pudysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Acuña kopt de bal weg. Piechniak heeft problemen om de bal te vangen. Mijnals rent richting de bal. Mijnals haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Creatives - Scyzor76 1:7

68e minuut.
Żabski geeft een hoge lob. Garnemark kopt de bal weg. Daar is Mijnals, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijnals schiet op doel. Pudysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Baycan geeft de bal voor. Buitenspel voor Garnemark. Goede buitenspelval van de verdediging. Pudysiak neemt vlug de vrije trap. Daar is Osmochescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trâmbiţaş speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żabski met de inworp. Mijnals rent richting de bal. Piechniak onderschept slim de pass. Piechniak geeft de bal voor. Petrache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Acuña is nu in balbezit. Acuña passt de bal met de wreef. Mijnals rent richting de bal. Mijnals haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Creatives - Scyzor76 1:8

81e minuut.
Baycan speelt de bal door. Marszal bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszal met een sublieme pass. Acuña is nu in balbezit. Acuña geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Pudysiak trapt de bal weg van het doel. Wysiecki kopt de bal weg. Daar is Acuña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acuña passt de bal in één keer door. Mijnals rent richting de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Creatives 63%, Scyzor76 37%.
Creatives - Scyzor76 1:8