Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpeda Krępiec Scyzor76
v2 Tactiek 523
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 48.8
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Peiró met een sublieme pass. Akyüz rent richting de bal. Akyüz speelt de bal door. Mijnals rent richting de bal. Mijnals schiet op doel. Jiménez Monteagudo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Acuña is nu in balbezit. Stumpf verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

3e minuut.
Wysiecki kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Stumpf de bal onder controle te krijgen. Kirsner is nu in balbezit. Mijnals onderschept slim de pass. Mijnals schiet op doel. Jiménez Monteagudo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Syla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillitteri rent richting de bal. Pillitteri passt de bal zonder na te denken. Darnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darnowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Krępiec - Scyzor76 1:0

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bettoni trapt de bal weg. Peiró kopt de bal weg. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals haalt uit met een fantastische trap. Jiménez Monteagudo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torpeda Krępiec - Scyzor76 1:1

37e minuut.
Baycan verovert de bal door een tackle van achteren. Wons begaat een overtreding. Baycan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baycan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Meleşteu rent richting de bal. Mijnals onderschept slim de pass. Mijnals draait met de bal, schiet en ... Jiménez Monteagudo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpeda Krępiec 67%, Scyzor76 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpeda Krępiec - Scyzor76 1:1

56e minuut.
Kirsner met een sublieme pass. Darnowski rent richting de bal. Darnowski passt de bal in één keer door. Səlimli rent richting de bal. Səlimli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petrache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Mijnals met een sublieme pass. Acuña is nu in balbezit. Acuña passt de bal zonder na te denken. Mijnals rent richting de bal. Mijnals haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Baycan speelt de bal door. Syla rent richting de bal. Səlimli begaat een overtreding. Syla moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Syla kan niet meer verder spelen. Trochimiuk komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Pillitteri speelt de bal door. Darnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darnowski met een sublieme pass. Səlimli is nu in balbezit. Səlimli schiet op doel. Petrache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpeda Krępiec 41%, Scyzor76 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpeda Krępiec - Scyzor76 1:1