Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scyzor76 Torpeda Krępiec
523 Tactiek v2
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 45.6
very good Schieten adequate
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Baycan speelt de bal door. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Meleşteu zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Meleşteu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Meleşteu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

15e minuut.
Ilioara geeft de bal voor. Səlimli probeert de bal aan de voet te houden. Polo bereikt de bal nog maar net als eerste. Səlimli verovert de bal door een tackle van achteren. Səlimli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Polo speelt de bal door. Garnemark rent richting de bal. Garnemark speelt de bal door. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals schiet op doel. Jiménez Monteagudo bokst de bal weg.

23e minuut.
Osmochescu geeft een lange en hoge pass. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña passt de bal met de wreef. Mijnals is nu in balbezit. Mijnals schiet op doel. Jiménez Monteagudo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Torpeda Krępiec 1:0

30e minuut.
Garnemark met een sublieme pass. Acuña rent richting de bal. Ilioara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ilioara krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scyzor76 39%, Torpeda Krępiec 61%.
Scyzor76 - Torpeda Krępiec 1:0

58e minuut.
Baycan rent richting de bal. Baycan passt de bal in één keer door. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña geeft een hoge lob. Garnemark bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baycan neemt de hoekschop. Mijnals maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Garnemark kopt de bal weg. Kirsner probeert de bal aan de voet te houden. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiró is nu in balbezit. Peiró schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Pillitteri probeert naar een medespeler te passen. Səlimli rent richting de bal. Baycan onderschept slim de pass. Baycan passt de bal in één keer door. Pillitteri geeft een hoge lob. Petrache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Osmochescu passt de bal zonder na te denken. Trochimiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochimiuk geeft een hoge lob. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Torpeda Krępiec 2:0

75e minuut.
Wysiecki probeert naar een medespeler te passen. Peiró speelt de bal door. Mijnals heeft problemen om de bal te vangen. Mijnals schiet op doel. Jiménez Monteagudo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Torpeda Krępiec 3:0

82e minuut.
Mijnals is nu in balbezit. Stumpf is nu in balbezit. Mijnals onderschept slim de pass. Mijnals draait met de bal, schiet en ... Jiménez Monteagudo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Torpeda Krępiec 4:0

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ilioara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kirsner met een sublieme pass. Səlimli is nu in balbezit. Səlimli draait met de bal, schiet en ... Petrache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scyzor76 44%, Torpeda Krępiec 56%.
Scyzor76 - Torpeda Krępiec 4:0