Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła Kraków S.A. Michałkowice utd
Hybrid Tactiek jac02
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 44.5
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Belloni geeft de bal voor. Dworzyński controleert de bal met de borst. Lipiec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lipiec krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Belloni geeft de bal voor. Lipiec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gortat is nu in balbezit. Gortat geeft de bal voor. Łomiński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cărămidaru speelt de bal door. Yakobchev geeft een hoge lob. Łomiński rent richting de bal. Łomiński haalt uit met een fantastische trap. Aelvoet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Lidorikis verovert de bal door een tackle van achteren. Lidorikis geeft een hoge lob. Daar is Dwójak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dworzyński is nu in balbezit. Dworzyński schiet op doel. Paal! Aelvoet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Daar is Mašala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danjal verovert de bal door een tackle van achteren. Danjal met een sublieme pass. Fabicki rent richting de bal. Fabicki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gortat is nu in balbezit. Gortat geeft een hoge lob. Moscoso probeert de bal met de borst te controleren. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gortat rent richting de bal. Gortat speelt de bal door. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński haalt uit met een fantastische trap. Aelvoet probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Gortat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipiec verovert de bal door een tackle van achteren. Lipiec passt de bal met de wreef. Mašala is nu in balbezit. Mašala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Cărămidaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński passt de bal zonder na te denken. Dworzyński heeft problemen om de bal te vangen. Dworzyński schiet op doel. Aelvoet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Mašala bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat verovert de bal door een tackle van achteren. Gortat probeert naar een medespeler te passen. Dworzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzyński haalt uit met een fantastische trap. Paal! Aelvoet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków S.A. - Michałkowice utd 1:0

44e minuut.
Dworzyński rent richting de bal. Łomiński is nu in balbezit. Łomiński passt de bal met de wreef. Dworzyński rent richting de bal. Dworzyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Kraków S.A. 44%, Michałkowice utd 56%.
Wisła Kraków S.A. - Michałkowice utd 1:0

50e minuut.
Moscoso onderschept slim de pass. Moscoso passt de bal in één keer door. Yakobchev verovert de bal door een tackle van achteren. Kawaler is nu in balbezit. Kawaler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wisła Kraków S.A. - Michałkowice utd 1:1

52e minuut.
Inworp. Gortat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fabicki geeft een hoge lob. Łomiński springt en kopt de bal. Aelvoet probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mašala onderschept slim de pass. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez passt de bal met de wreef. Kawaler rent richting de bal. Kawaler haalt uit met een fantastische trap. Ancieta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Belloni rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Blaszak zal de hoekschop nemen. Kawaler maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków S.A. - Michałkowice utd 1:2

56e minuut.
Łomiński rent richting de bal. Łomiński probeert naar een medespeler te passen. Dworzyński is nu in balbezit. Dworzyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wisła Kraków S.A. - Michałkowice utd 2:2

57e minuut.
Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gortat probeert naar een medespeler te passen. Łomiński rent richting de bal. Łomiński schiet op doel. Aelvoet bokst de bal weg.

65e minuut.
Cambra geeft een hoge lob. Lidorikis rent richting de bal. Lidorikis passt de bal zonder na te denken. Gortat is nu in balbezit. Gortat geeft de bal voor. Aelvoet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dwójak kan de bal niet met de borst controleren. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lipiec onderschept slim de pass. Lipiec speelt de bal door. Belloni met een sublieme pass. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Łomiński rent richting de bal. Moscoso begaat een overtreding. Łomiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fabicki komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków S.A. - Michałkowice utd 3:2

79e minuut.
Apostol is nu in balbezit. Apostol geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fabicki met de inworp. Kazura geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Kraków S.A. 36%, Michałkowice utd 64%.
Wisła Kraków S.A. - Michałkowice utd 3:2