Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Michałkowice utd Wisła Kraków S.A.
jac02 Tactiek 532
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 51.7
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Dworzyński onderschept slim de pass. Dworzyński probeert naar een medespeler te passen. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Michałkowice utd - Wisła Kraków S.A. 0:1

5e minuut.
Dworzyński kan de bal niet met de borst controleren. Moscoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzyński maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Dworzyński moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dworzyński schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

18e minuut.
Łomiński passt de bal in één keer door. Kazura probeert naar een medespeler te passen. Łomiński rent richting de bal. Łomiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Michałkowice utd - Wisła Kraków S.A. 0:2

21e minuut.
Danjal passt de bal met de wreef. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Apostol krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Lidorikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lidorikis passt de bal met de wreef. Gortat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat geeft een lange en hoge pass. Łomiński springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Lidorikis passt de bal zonder na te denken. Yakobchev geeft een hoge lob. Cambra kopt de bal weg. Łomiński is nu in balbezit. Łomiński haalt uit met een fantastische trap. Aelvoet bokst de bal weg.

41e minuut.
Mašala kopt de bal weg. Klungelig pakt Blaszak de bal. Blaszak passt de bal zonder na te denken. Mašala rent richting de bal. Mašala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Michałkowice utd 60%, Wisła Kraków S.A. 40%.
Michałkowice utd - Wisła Kraków S.A. 0:2

46e minuut.
Klungelig pakt Danjal de bal. Danjal met een sublieme pass. Lidorikis probeert naar een medespeler te passen. Łomiński rent richting de bal. Łomiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Yakobchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler onderschept slim de pass. Danjal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler onderschept slim de pass. Kawaler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Lidorikis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Cărămidaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gortat rent richting de bal. Gortat geeft een lange en hoge pass. Łomiński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Belloni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărămidaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cărămidaru krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Michałkowice utd 54%, Wisła Kraków S.A. 46%.
Michałkowice utd - Wisła Kraków S.A. 0:2