Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antena Ostatni Grosz Cz-wa
atak Tactiek moja
34% Balbezit 66%
80% Spel op eigen helft 20%
3 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 55.9
goed Schieten uitstekend
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Gaffarena passt de bal met de wreef. Moromete probeert naar een medespeler te passen. Figoni rent richting de bal. Figoni geeft de bal voor. Gaffarena krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Ostatni Grosz Cz-wa 0:1

9e minuut.
Cox geeft een hoge lob. Buruk speelt de bal door. Daar is Merda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gentil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentil draait met de bal, schiet en ... Podolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Ruviaro passt de bal zonder na te denken. Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski passt de bal zonder na te denken. Gentil is nu in balbezit. Gentil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Klungelig pakt Ruviaro de bal. Alatalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alatalu geeft een hoge lob. Gentil rent richting de bal. Gentil schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Gaffarena kopt de bal weg. Moromete is nu in balbezit. Moromete passt de bal in één keer door. Gaffarena is nu in balbezit. Gaffarena schiet op doel. Podolis bokst de bal weg.

17e minuut.
Alatalu passt de bal in één keer door. Gentil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentil geeft een lange en hoge pass. Gaffarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaffarena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski speelt de bal door. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaffarena onderschept slim de pass. Gaffarena schiet op doel. Podolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gentil rent richting de bal. Gentil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Alatalu passt de bal met de wreef. Gentil heeft problemen om de bal te vangen. Merda is nu in balbezit. Gentil onderschept slim de pass. Gentil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Moromete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaffarena is nu in balbezit. Gaffarena geeft een lange en hoge pass. Gentil is nu in balbezit. Gentil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Wałęsa trapt de bal weg. Buruk kopt de bal weg. Gaffarena is nu in balbezit. Gaffarena haalt uit met een fantastische trap. Podolis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Ostatni Grosz Cz-wa 0:2

33e minuut.
Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski probeert naar een medespeler te passen. Gaffarena rent richting de bal. Gaffarena schiet op doel. Podolis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Ostatni Grosz Cz-wa 0:3

35e minuut.
Gentil passt de bal zonder na te denken. Alatalu rent richting de bal. Alatalu met een sublieme pass. Gentil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentil haalt uit met een fantastische trap. Podolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Klungelig pakt Buruk de bal. Buruk probeert naar een medespeler te passen. Fodrowski rent richting de bal. Fodrowski geeft de bal voor. Gaffarena krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Ostatni Grosz Cz-wa 0:4

39e minuut.
Fodrowski passt de bal in één keer door. Winiecki is nu in balbezit. Alatalu rent richting de bal. Alatalu geeft een hoge lob. Gaffarena springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Ostatni Grosz Cz-wa 0:5

41e minuut.
Błaś met een sublieme pass. Wałęsa is nu in balbezit. Wałęsa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gentil de bal. Gentil geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Daar is Moromete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boldescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldescu passt de bal met de wreef. Järlak is nu in balbezit. Järlak schiet op doel. Micaletti bokst de bal weg. Een oude blessure zorgt ervoor dat Podolis niet meer kan verder spelen. Wersaczewski komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Zdanowski is nu in balbezit. Alatalu verovert de bal door een tackle van achteren. Alatalu passt de bal met de wreef. Gaffarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaffarena draait met de bal, schiet en ... Wersaczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antena 79%, Ostatni Grosz Cz-wa 21%.
Antena - Ostatni Grosz Cz-wa 0:5

47e minuut.
Daar is Boldescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moromete rent richting de bal. Boldescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boldescu krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Winiecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Järlak is nu in balbezit. Järlak speelt de bal door. Dürst rent richting de bal. Dürst draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Fodrowski passt de bal met de wreef. Winiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Winiecki probeert naar een medespeler te passen. Gentil heeft problemen om de bal te vangen. Gentil schiet op doel. Wersaczewski bokst de bal weg.

58e minuut.
Ruviaro geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Moromete neemt de hoekschop. Gentil rent richting de bal. Gentil haalt uit met een fantastische trap. Wersaczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gaffarena is nu in balbezit. Gaffarena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Ostatni Grosz Cz-wa 0:6

60e minuut.
Inworp. Winiecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gentil is nu in balbezit. Alatalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alatalu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Fodrowski speelt de bal door. Gentil heeft problemen om de bal te vangen. Wałęsa is nu in balbezit. Gentil onderschept slim de pass. Gentil schiet op doel. Wersaczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fodrowski rent richting de bal. Fodrowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Buruk met een sublieme pass. Klungelig pakt Fodrowski de bal. Fodrowski passt de bal zonder na te denken. Alatalu is nu in balbezit. Alatalu geeft een hoge lob. Wersaczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wałęsa kopt de bal weg. Alatalu geeft een lange en hoge pass. Gaffarena krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Ostatni Grosz Cz-wa 0:7

68e minuut.
Fodrowski passt de bal met de wreef. Buruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Buruk geeft de bal voor. Gentil is nu in balbezit. Gentil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wersaczewski trapt de bal weg. Moromete kopt de bal weg. Gaffarena is nu in balbezit. Gaffarena draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Ostatni Grosz Cz-wa 0:8

72e minuut.
Winiecki rent richting de bal. Winiecki geeft de bal voor. Merda kopt de bal weg. Daar is Alatalu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alatalu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Wersaczewski trapt de bal weg. Moromete speelt de bal door. Figoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Figoni geeft een lange en hoge pass. Gaffarena is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Moromete neemt de hoekschop. Gaffarena rent richting de bal. Gaffarena passt de bal met de wreef. Buruk heeft problemen om de bal te vangen. Buruk geeft de bal voor. Wersaczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gentil is nu in balbezit. Gentil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Ostatni Grosz Cz-wa 0:9

78e minuut.
Dürst probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alatalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alatalu met een sublieme pass. Gentil is nu in balbezit. Gentil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Gentil de bal. Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski passt de bal zonder na te denken. Gentil is nu in balbezit. Gentil draait met de bal, schiet en ... Wersaczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alatalu neemt de hoekschop. Fodrowski is nu in balbezit. Fodrowski geeft een lange en hoge pass. Gaffarena springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Ostatni Grosz Cz-wa 0:10

83e minuut.
Alatalu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merda geeft een lange en hoge pass. Moromete probeert de bal aan de voet te houden. Moromete draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Türksoy de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Buruk passt de bal in één keer door. Winiecki rent richting de bal. Winiecki passt de bal in één keer door. Gentil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Ostatni Grosz Cz-wa 0:11

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruviaro met de inworp. Zdanowski rent richting de bal. Fodrowski onderschept slim de pass. Fodrowski geeft de bal voor. Wersaczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antena 81%, Ostatni Grosz Cz-wa 19%.
Antena - Ostatni Grosz Cz-wa 0:11