Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostatni Grosz Cz-wa Antena
moja Tactiek atak
68% Balbezit 32%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 32.4
very good Schieten good
very good Passen weak
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Alatalu is nu in balbezit. Alatalu geeft de bal voor. Klungelig pakt Cox de bal. Gaffarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaffarena schiet op doel. Podolis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wałęsa is nu in balbezit. Kerchev onderschept slim de pass. Kerchev geeft een hoge lob. Gaffarena is nu in balbezit. Gaffarena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - Antena 1:0

5e minuut.
Gaffarena is nu in balbezit. Gaffarena geeft de bal voor. Merda kan de bal niet met de borst controleren. Kerchev rent richting de bal. Kerchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Katzogias probeert naar een medespeler te passen. Fodrowski probeert naar een medespeler te passen. Gaffarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaffarena schiet op doel. Podolis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - Antena 2:0

15e minuut.
Kerchev geeft de bal voor. Buruk probeert de bal aan de voet te houden. Buruk passt de bal in één keer door. Gaffarena rent richting de bal. Gaffarena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - Antena 3:0

27e minuut.
Fodrowski speelt de bal door. Gaffarena is nu in balbezit. Gaffarena geeft de bal voor. Kerchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - Antena 4:0

32e minuut.
Fodrowski rent richting de bal. Kerchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski heeft problemen om de bal te vangen. Fodrowski haalt uit met een fantastische trap. Podolis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - Antena 5:0

33e minuut.
Winiecki rent richting de bal. Winiecki geeft de bal voor. Gaffarena kopt de bal weg. Kerchev is nu in balbezit. Kerchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Gaffarena passt de bal zonder na te denken. Winiecki rent richting de bal. Winiecki geeft een lange en hoge pass. Gaffarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaffarena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - Antena 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostatni Grosz Cz-wa 36%, Antena 64%.
Ostatni Grosz Cz-wa - Antena 6:0

51e minuut.
Klungelig pakt Zdanowski de bal. Kerchev is nu in balbezit. Kerchev passt de bal met de wreef. Alatalu is nu in balbezit. Alatalu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Inworp. Winiecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kerchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerchev schiet op doel. Podolis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Katzogias geeft de bal voor. Kerchev kopt de bal weg. Cox heeft problemen om de bal te vangen. Gaffarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaffarena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Gaffarena is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Cox ... Strafschop! Gaffarena is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fodrowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Podolis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - Antena 7:0

65e minuut.
Reszke heeft problemen om de bal te vangen. Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski speelt de bal door. Kerchev rent richting de bal. Kerchev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Alatalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alatalu met een sublieme pass. Kerchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerchev schiet op doel. Podolis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - Antena 8:0

75e minuut.
Podolis probeert naar een medespeler te passen. Buruk kopt de bal weg. Alatalu probeert naar een medespeler te passen. Kerchev heeft problemen om de bal te vangen. Kerchev geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Merda rent richting de bal. Merda geeft een hoge lob. Gaffarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaffarena schiet op doel. Podolis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - Antena 9:0

80e minuut.
Fodrowski met een sublieme pass. Alatalu rent richting de bal. Alatalu speelt de bal door. Kerchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerchev draait met de bal, schiet en ... Podolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Winiecki met een sublieme pass. Alatalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alatalu met een sublieme pass. Kerchev rent richting de bal. Kerchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - Antena 10:0

90e minuut.
Katzogias geeft de bal voor. Kerchev kopt de bal weg. Gaffarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaffarena schiet op doel. Podolis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - Antena 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostatni Grosz Cz-wa 18%, Antena 82%.
Ostatni Grosz Cz-wa - Antena 11:0