Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marsjanki Creatives
na3a Tactiek git
61% Balbezit 39%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 35.8
excellent Schieten weak
solid Passen average
solid Verdedigen good


1e minuut.
da Silva Martins is nu in balbezit. da Silva Martins geeft een lange en hoge pass. Mattei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattei geeft een lange en hoge pass. da Silva Martins geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Warakomski verovert de bal door een tackle van achteren. Warakomski geeft een lange en hoge pass. Chraca kopt de bal weg. Kofin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Trâmbiţaş rent richting de bal. Trâmbiţaş geeft een hoge lob. Thiaguinho probeert naar een medespeler te passen. Rambo is nu in balbezit. Rambo haalt uit met een fantastische trap. Pudysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Reichler rent richting de bal. Reichler geeft een hoge lob. Hungler is nu in balbezit. Hungler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
da Silva Martins heeft problemen om de bal te vangen. da Silva Martins probeert naar een medespeler te passen. Hungler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hungler haalt uit met een fantastische trap. Pudysiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Creatives 1:0

29e minuut.
Trâmbiţaş probeert de bal met de borst te controleren. da Silva Martins speelt de bal door. Hungler rent richting de bal. Hungler haalt uit met een fantastische trap. Pudysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Creatives 2:0

32e minuut.
Żabski onderschept slim de pass. Żabski probeert naar een medespeler te passen. Chiş rent richting de bal. Chiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Creatives 3:0

38e minuut.
Żabski geeft de bal voor. da Silva Martins rent richting de bal. da Silva Martins speelt de bal door. Hungler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hungler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Piechniak is nu in balbezit. Aires verovert de bal door een tackle van achteren. Aires geeft een hoge lob. Hungler probeert de bal met de borst te controleren. Hungler schiet op doel. Pudysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsjanki 44%, Creatives 56%.
Marsjanki - Creatives 3:0

56e minuut.
Klungelig pakt Hungler de bal. Aires bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Martins is nu in balbezit. da Silva Martins geeft een hoge lob. Rambo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Macapá komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Aires met een sublieme pass. Hungler rent richting de bal. Hungler passt de bal zonder na te denken. Rambo is nu in balbezit. Rambo schiet op doel. Pudysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Creatives 4:0

82e minuut.
Żabski verovert de bal door een tackle van achteren. Żabski geeft een hoge lob. Madel is nu in balbezit. da Silva Martins rent richting de bal. da Silva Martins geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Chraca rent richting de bal. Madel rent richting de bal. Madel geeft een hoge lob. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş draait met de bal, schiet en ... Pudysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsjanki 38%, Creatives 62%.
Marsjanki - Creatives 4:0