Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Michałkowice utd Torpeda Krępiec
jac02 Tactiek v2
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 46.1
solid Schieten good
average Passen adequate
weak Verdedigen adequate


5e minuut.
Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašala rent richting de bal. Meleşteu verovert de bal door een tackle van achteren. Kawaler is nu in balbezit. Kawaler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Blaszak rent richting de bal. Blaszak geeft een hoge lob. Ilioara kopt de bal weg. Səlimli heeft problemen om de bal te vangen. Səlimli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mašala rent richting de bal. Mašala geeft de bal voor. Meleşteu heeft problemen om de bal te vangen. Kawaler verovert de bal door een tackle van achteren. Kawaler haalt uit met een fantastische trap. Jiménez Monteagudo bokst de bal weg.

26e minuut.
Vadim probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kirsner de bal. Kirsner passt de bal in één keer door. Səlimli is nu in balbezit. Səlimli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ilioara passt de bal met de wreef. Kirsner speelt de bal door. Səlimli is nu in balbezit. Səlimli heeft problemen om de bal te vangen. Səlimli schiet op doel. Aelvoet bokst de bal weg.

33e minuut.
Pillitteri verovert de bal door een tackle van achteren. Pillitteri passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Səlimli de bal. Səlimli schiet op doel. Aelvoet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Michałkowice utd - Torpeda Krępiec 0:1

34e minuut.
Apostol bereikt de bal nog maar net als eerste. Darnowski is nu in balbezit. Darnowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Səlimli de bal. Səlimli schiet op doel. Aelvoet bokst de bal weg.

41e minuut.
Bettoni met een harde bal richting middenveld. Vadim kopt de bal weg. Gostomski heeft problemen om de bal te vangen. Kawaler onderschept slim de pass. Kawaler haalt uit met een fantastische trap. Jiménez Monteagudo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Klungelig pakt Pillitteri de bal. Pillitteri probeert naar een medespeler te passen. Darnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darnowski draait met de bal, schiet en ... Aelvoet maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Michałkowice utd 46%, Torpeda Krępiec 54%.
Michałkowice utd - Torpeda Krępiec 0:1

77e minuut.
Gostomski heeft problemen om de bal te vangen. Kawaler rent richting de bal. Gostomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler verovert de bal door een tackle van achteren. Kawaler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Blaszak kopt de bal weg. Mašala is nu in balbezit. Kirsner geeft een lange en hoge pass. Səlimli rent richting de bal. Səlimli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Michałkowice utd - Torpeda Krępiec 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Michałkowice utd 47%, Torpeda Krępiec 53%.
Michałkowice utd - Torpeda Krępiec 0:2