Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła Kraków S.A. Scyzor76
532 Tactiek 523
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
51.3 gemiddelde waardering 50.5
excellent Schieten adequate
good Passen good
solid Verdedigen solid


14e minuut.
Danjal probeert naar een medespeler te passen. Kazura is nu in balbezit. Kazura passt de bal in één keer door. Dworzyński is nu in balbezit. Dworzyński haalt uit met een fantastische trap. Petrache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Garnemark geeft een hoge lob. Peiró krijgt zijn hoofd ertegen. Acuña kopt de bal weg. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals haalt uit met een fantastische trap. Ancieta bokst de bal weg.

26e minuut.
Belloni geeft een hoge lob. Marszal kopt de bal weg. Fabicki is nu in balbezit. Fabicki geeft een hoge lob. Dworzyński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Łomiński is nu in balbezit. Łomiński passt de bal met de wreef. Dworzyński rent richting de bal. Dworzyński draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków S.A. - Scyzor76 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Kraków S.A. 50%, Scyzor76 50%.
Wisła Kraków S.A. - Scyzor76 1:0

50e minuut.
Osmochescu heeft problemen om de bal te vangen. Osmochescu met een sublieme pass. Polo heeft problemen om de bal te vangen. Dworzyński rent richting de bal. Dworzyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Baycan met een snelle inworp. Fabicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Akyüz maakt een afschuwelijke overtreding. Akyüz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Fabicki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fabicki kan niet meer verder spelen. Krydus komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Wysiecki kopt de bal weg. Kazura rent richting de bal. Kazura geeft de bal voor. Łomiński rent richting de bal. Łomiński haalt uit met een fantastische trap. Petrache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Krydus passt de bal zonder na te denken. Gortat rent richting de bal. Gortat geeft de bal voor. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków S.A. - Scyzor76 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Kraków S.A. 55%, Scyzor76 45%.
Wisła Kraków S.A. - Scyzor76 2:0