Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marsjanki Antena
na3a Tactiek atak
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
46 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.3 gemiddelde waardering 28.2
formidabel Schieten redelijk
solide Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Rambo is nu in balbezit. Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambo is nu in balbezit. Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Reichler probeert naar een medespeler te passen. Daar is da Silva Martins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Silva Martins geeft een lange en hoge pass. Rambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambo schiet op doel. Wersaczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Antena 1:0

3e minuut.
Błaś onderschept slim de pass. Błaś probeert naar een medespeler te passen. Zdanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambo onderschept slim de pass. Rambo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Antena 2:0

6e minuut.
Aires geeft een lange en hoge pass. Chiş is nu in balbezit. Cox legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chiş raakt geblesseerd tijdens het duel. Chiş kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Wersaczewski met een harde bal richting middenveld. Hungler kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rambo de bal onder controle te krijgen. Chiş rent richting de bal. Chiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Antena 3:0

9e minuut.
da Silva Martins rent richting de bal. da Silva Martins geeft een hoge lob. Rambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş is nu in balbezit. Chiş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Chiş is nu in balbezit. Chiş geeft de bal voor. Türksoy is nu in balbezit. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş schiet op doel. Paal! Daar is Cox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aires zal de hoekschop nemen. Chiş springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Antena 4:0

16e minuut.
Hungler verovert de bal door een tackle van achteren. da Silva Martins probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiş haalt uit met een fantastische trap. Wersaczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Antena 5:0

17e minuut.
Aires bereikt de bal nog maar net als eerste. Aires passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Reszke de bal. Hungler rent richting de bal. Hungler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Antena 6:0

22e minuut.
Reichler passt de bal in één keer door. Aires rent richting de bal. Türksoy begaat een overtreding. Türksoy krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Rambo is nu in balbezit. Rambo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zdanowski de bal. Chiş is nu in balbezit. Chiş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Antena 7:0

24e minuut.
Błaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaś passt de bal met de wreef. Daar is Türksoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş schiet op doel. Wersaczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Antena 8:0

28e minuut.
Rambo is nu in balbezit. Cox tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rambo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reichler met een snel genomen vrije trap. Chiş springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Rambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambo geeft een lange en hoge pass. Chiş is nu in balbezit. Chiş haalt uit met een fantastische trap. Wersaczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Antena 9:0

31e minuut.
Thiaguinho passt de bal zonder na te denken. Aires bereikt de bal nog maar net als eerste. Aires geeft een hoge lob. Chiş springt en kopt de bal. Wersaczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Antena 10:0

33e minuut.
Wersaczewski met een harde bal richting middenveld. Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler passt de bal in één keer door. Hungler is nu in balbezit. Hungler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Catalan kopt de bal weg. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş verovert de bal door een tackle van achteren. Chiş draait met de bal, schiet en ... Wersaczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Antena 11:0

39e minuut.
Cox geeft de bal voor. Rambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler met een sublieme pass. Chiş rent richting de bal. Chiş draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
da Silva Martins geeft de bal voor. Chiş rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. da Silva Martins geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chiş springt en kopt de bal. Wersaczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rambo krijgt zijn hoofd ertegen. Wersaczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Antena 12:0

45e minuut.
Rambo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ploompuu komt het veld opgelopen. Wersaczewski met een harde bal richting middenveld. da Silva Martins kopt de bal weg. Daar is Merda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiş is nu in balbezit. Chiş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsjanki 15%, Antena 85%.
Marsjanki - Antena 12:0

48e minuut.
Cox onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aires geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chiş maakt een snoekduik en kopt de bal. Wersaczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Reichler haalt uit met een fantastische trap. Daar is Wałęsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş haalt uit met een fantastische trap. Wersaczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Antena 13:0

51e minuut.
Cox geeft een hoge lob. Inworp. Aires met de inworp. Ploompuu rent richting de bal. Ploompuu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Reichler passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aires de bal. Aires probeert naar een medespeler te passen. Ploompuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploompuu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Wałęsa heeft problemen om de bal te vangen. Hungler rent richting de bal. Hungler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Antena 14:0

58e minuut.
Inworp. Aires met de inworp. Ploompuu rent richting de bal. Ploompuu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Türksoy onderschept slim de pass. Inworp. Aires zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ploompuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploompuu geeft een lange en hoge pass. Wersaczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chiş is nu in balbezit. Chiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Antena 15:0

61e minuut.
Hungler kopt de bal weg. Ploompuu is nu in balbezit. Chiş rent richting de bal. Chiş draait met de bal, schiet en ... Cox probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wersaczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Aires heeft problemen om de bal te vangen. Aires geeft de bal voor. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Antena 16:0

68e minuut.
Catalan rent richting de bal. Catalan probeert naar een medespeler te passen. Reichler met een sublieme pass. Hungler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hungler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Cox geeft een hoge lob. Aires rent richting de bal. Topór rent richting de bal. Aires onderschept slim de pass. Aires geeft een hoge lob. Wersaczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chiş is nu in balbezit. Chiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Antena 17:0

87e minuut.
da Silva Martins rent richting de bal. da Silva Martins met een sublieme pass. Ploompuu is nu in balbezit. Ploompuu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Antena 18:0

88e minuut.
Wałęsa met een sublieme pass. Merda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hungler verovert de bal door een tackle van achteren. Hungler draait met de bal, schiet en ... Wersaczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Antena 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsjanki 19%, Antena 81%.
Marsjanki - Antena 19:0