Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antena Marsjanki
atak Tactiek na3a
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 40
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 49.1
adequate Schieten excellent
weak Passen solid
poor Verdedigen good


1e minuut.
Wałęsa is nu in balbezit. Chiş onderschept slim de pass. Hungler bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş rent richting de bal. Chiş haalt uit met een fantastische trap. Podolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Chiş draait met de bal, schiet en ... Podolis met een sublieme pass. Madel kopt de bal weg. Chiş rent richting de bal. Chiş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hungler passt de bal zonder na te denken. da Silva Martins is nu in balbezit. da Silva Martins passt de bal zonder na te denken. Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Reichler onderschept slim de pass. Reichler probeert naar een medespeler te passen. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploompuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploompuu haalt uit met een fantastische trap. Podolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Marsjanki 0:1

14e minuut.
Aires kopt de bal weg. Chiş rent richting de bal. Cox onderschept slim de pass. Ploompuu onderschept slim de pass. Ploompuu draait met de bal, schiet en ... Podolis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Marsjanki 0:2

16e minuut.
Aires rent richting de bal. Aires passt de bal zonder na te denken. Hungler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler is nu in balbezit. Reichler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Podolis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hungler de bal. Hungler speelt de bal door. Chiş is nu in balbezit. Chiş schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Catalan passt de bal zonder na te denken. Reichler is nu in balbezit. Reichler met een sublieme pass. Daar is Hungler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hungler haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ploompuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploompuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş rent richting de bal. Chiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Marsjanki 0:3

28e minuut.
da Silva Martins rent richting de bal. da Silva Martins passt de bal zonder na te denken. Ploompuu is nu in balbezit. Ploompuu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Marsjanki 0:4

31e minuut.
Wersaczewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aires met een snelle inworp. Ploompuu rent richting de bal. Ploompuu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ploompuu is nu in balbezit. Cox verovert de bal door een tackle van achteren. Chiş verovert de bal door een tackle van achteren. Chiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Marsjanki 0:5

43e minuut.
Reichler probeert naar een medespeler te passen. da Silva Martins is nu in balbezit. da Silva Martins geeft de bal voor. Chiş krijgt zijn hoofd ertegen. Podolis probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Hungler is nu in balbezit. Hungler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Marsjanki 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antena 86%, Marsjanki 14%.
Antena - Marsjanki 0:6

48e minuut.
da Silva Martins passt de bal met de wreef. Hungler heeft problemen om de bal te vangen. Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler geeft de bal voor. Ploompuu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Marsjanki 0:7

50e minuut.
Thiaguinho kopt de bal weg. Aires rent richting de bal. Aires geeft een hoge lob. Ploompuu rent richting de bal. Ploompuu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Reichler passt de bal in één keer door. Catalan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zdanowski. Catalan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

55e minuut.
Reichler passt de bal in één keer door. Hungler bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş rent richting de bal. Chiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Marsjanki 0:8

58e minuut.
Catalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalan geeft een lange en hoge pass. Chiş rent richting de bal. Chiş haalt uit met een fantastische trap. Podolis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Marsjanki 0:9

60e minuut.
Madel bereikt de bal nog maar net als eerste. Järlak onderschept slim de pass. Järlak passt de bal in één keer door. Błaś is nu in balbezit. Błaś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Marsjanki 1:9

63e minuut.
Reichler is nu in balbezit. Wałęsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hungler onderschept slim de pass. Hungler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Marsjanki 1:10

64e minuut.
Zdanowski rent richting de bal. Chiş onderschept slim de pass. Chiş speelt de bal door. Hungler rent richting de bal. Hungler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Marsjanki 1:11

67e minuut.
Madel probeert de bal aan de voet te houden. Madel geeft een lange en hoge pass. Chiş rent richting de bal. Chiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Marsjanki 1:12

71e minuut.
Hungler rent richting de bal. Merda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hungler raakt geblesseerd tijdens het duel. Reichler met een snel genomen vrije trap. Chiş rent richting de bal. Chiş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Catalan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Reichler de bal. Reichler met een sublieme pass. Daar is Hungler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hungler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Aires geeft een hoge lob. Daar is Ploompuu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ploompuu passt de bal zonder na te denken. Chiş rent richting de bal. Chiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Marsjanki 1:13

79e minuut.
da Silva Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Martins passt de bal in één keer door. Chiş rent richting de bal. Chiş schiet op doel. Podolis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Marsjanki 1:14

82e minuut.
Cox onderschept slim de pass. Cox geeft een lange en hoge pass. Aires bereikt de bal nog maar net als eerste. Aires geeft de bal voor. Chiş maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Marsjanki 1:15

85e minuut.
Reichler geeft de bal voor. Klungelig pakt Hungler de bal. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Marsjanki 1:16

87e minuut.
Aires met een snelle inworp. Ploompuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploompuu geeft een lange en hoge pass. Hungler rent richting de bal. Hungler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Catalan is nu in balbezit. Catalan geeft een hoge lob. Chiş is nu in balbezit. Chiş haalt uit met een fantastische trap. Podolis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hungler is nu in balbezit. Hungler passt de bal in één keer door. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş schiet op doel. Podolis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Marsjanki 1:17

90e minuut.
Hungler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hungler passt de bal in één keer door. da Silva Martins is nu in balbezit. Klungelig pakt da Silva Martins de bal. da Silva Martins draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antena 80%, Marsjanki 20%.
Antena - Marsjanki 1:17