Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostatni Grosz Cz-wa Creatives
moja Tactiek git
59% Balbezit 41%
42% Spel op eigen helft 58%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 35.4
uitstekend Schieten zwak
solide Passen zwak
solide Verdedigen solide


9e minuut.
Winiecki is nu in balbezit. Winiecki passt de bal zonder na te denken. Alatalu met een sublieme pass. Kerchev is nu in balbezit. Kerchev schiet op doel. Pudysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Fodrowski is nu in balbezit. Fodrowski passt de bal met de wreef. Kerchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - Creatives 1:0

13e minuut.
Chraca passt de bal in één keer door. Piechniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechniak met een sublieme pass. Kerchev is nu in balbezit. Kerchev draait met de bal, schiet en ... Pudysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Moromete onderschept slim de pass. Moromete speelt de bal door. Gaffarena rent richting de bal. Gaffarena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - Creatives 2:0

24e minuut.
Warakomski is nu in balbezit. Fodrowski onderschept slim de pass. Fodrowski speelt de bal door. Gaffarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaffarena haalt uit met een fantastische trap. Pudysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Daar is Buruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buruk geeft de bal voor. Kerchev rent richting de bal. Kerchev haalt uit met een fantastische trap. Pudysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Alatalu is nu in balbezit. Daar is Alatalu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alatalu geeft een lange en hoge pass. Gaffarena springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - Creatives 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostatni Grosz Cz-wa 40%, Creatives 60%.
Ostatni Grosz Cz-wa - Creatives 3:0

54e minuut.
Żabski met de inworp. Piechniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerchev verovert de bal door een tackle van achteren. Kerchev heeft problemen om de bal te vangen. Kerchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - Creatives 4:0

56e minuut.
Kofin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Beksa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaffarena onderschept slim de pass. Gaffarena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - Creatives 5:0

60e minuut.
Fodrowski passt de bal met de wreef. Buruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Buruk geeft een lange en hoge pass. Kerchev is nu in balbezit. Kerchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Alatalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alatalu met een sublieme pass. Kerchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - Creatives 6:0

71e minuut.
Dondoli verovert de bal door een tackle van achteren. Dondoli geeft een hoge lob. Półtorak geeft een hoge lob. Kerchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerchev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Buruk rent richting de bal. Buruk passt de bal in één keer door. Alatalu is nu in balbezit. Alatalu geeft de bal voor. Gaffarena maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Moromete bereikt de bal nog maar net als eerste. Moromete probeert naar een medespeler te passen. Fodrowski speelt de bal door. Gaffarena is nu in balbezit. Gaffarena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - Creatives 7:0

82e minuut.
Buruk probeert naar een medespeler te passen. Winiecki geeft de bal voor. Kerchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kerchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerchev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gaffarena rent richting de bal. Gaffarena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - Creatives 8:0

83e minuut.
Chraca met een sublieme pass. Daar is Boyraz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaffarena verovert de bal door een tackle van achteren. Gaffarena schiet op doel. Pudysiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - Creatives 9:0

86e minuut.
Figoni onderschept slim de pass. Moromete bereikt de bal nog maar net als eerste. Moromete probeert naar een medespeler te passen. Gaffarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaffarena haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Piechniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerchev is nu in balbezit. Kerchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - Creatives 10:0

88e minuut.
Beksa passt de bal met de wreef. Chraca speelt de bal door. Kerchev is nu in balbezit. Kerchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - Creatives 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostatni Grosz Cz-wa 45%, Creatives 55%.
Ostatni Grosz Cz-wa - Creatives 11:0