Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dąb Katowice Dymano Michałowice
D_A_B Tactiek jutro bedzie lep
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
47.2 gemiddelde waardering 54.1
solide Schieten solide
solide Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Müür zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zambrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrzycki passt de bal in één keer door. Grenier rent richting de bal. Grenier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąb Katowice - Dymano Michałowice 1:0

5e minuut.
Daar is Leo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leo geeft een hoge lob. Bajon kopt de bal weg. Xiaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoli draait met de bal, schiet en ... Mordel bokst de bal weg. Paal!

6e minuut.
Lăpuşte rent richting de bal. Lăpuşte passt de bal met de wreef. Bajon is nu in balbezit. Bajon schiet op doel. Mordel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dąb Katowice - Dymano Michałowice 1:1

9e minuut.
Müür is nu in balbezit. Borodycz onderschept slim de pass. Müür begaat een overtreding. Müür krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Bajon passt de bal in één keer door. Leo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leo draait met de bal, schiet en ... Turvas probeert de bal aan de voet te houden. Mordel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąb Katowice - Dymano Michałowice 1:2

16e minuut.
Bajon is nu in balbezit. Bajon met een sublieme pass. Klungelig pakt Leo de bal. Leo haalt uit met een fantastische trap. Mordel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąb Katowice - Dymano Michałowice 1:3

21e minuut.
Grenier speelt de bal door. Bejnierowicz is nu in balbezit. Bejnierowicz passt de bal in één keer door. Nowik is nu in balbezit. Nowik draait met de bal, schiet en ... Pankiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Dutka met een sublieme pass. Grenier heeft problemen om de bal te vangen. Leo is nu in balbezit. Xiaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Borodycz onderschept slim de pass. Borodycz speelt de bal door. Lăpuşte speelt de bal door. Bajon rent richting de bal. Bajon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dąb Katowice - Dymano Michałowice 1:4

38e minuut.
Nowik met een sublieme pass. Daar is Fidler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Bajon zijn tegenspeler op de grond. Bajon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąb Katowice 60%, Dymano Michałowice 40%.
Dąb Katowice - Dymano Michałowice 1:4

46e minuut.
Sikawa komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Vladimirov geeft een lange en hoge pass. Xiaoli rent richting de bal. Hagi onderschept slim de pass. Leo is nu in balbezit. Leo draait met de bal, schiet en ... Mordel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąb Katowice - Dymano Michałowice 1:5

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Xiaoli stond buitenspel. Miszkiel komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Müür is nu in balbezit. Inworp. Müür zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Zambrzycki de bal. Zambrzycki geeft een hoge lob. Pankiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąb Katowice - Dymano Michałowice 2:5

63e minuut.
Bejnierowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grenier geeft een lange en hoge pass. Müür heeft problemen om de bal te vangen. Fidler rent richting de bal. Fidler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dąb Katowice - Dymano Michałowice 3:5

79e minuut.
Miszkiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zambrzycki met een sublieme pass. Fidler is nu in balbezit. Fidler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąb Katowice - Dymano Michałowice 4:5

83e minuut.
Lăpuşte passt de bal met de wreef. Sikawa rent richting de bal. Sikawa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Xiaoli de bal. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąb Katowice - Dymano Michałowice 4:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąb Katowice 62%, Dymano Michałowice 38%.
Dąb Katowice - Dymano Michałowice 4:6