Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dzika Korea Akademia Zła FC
451 Tactiek 532
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 28
good Schieten adequate
adequate Passen weak
average Verdedigen weak


17e minuut.
Popek is nu in balbezit. Popek speelt de bal door. Klemetsen speelt de bal door. Daar is Burgazlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burgazlı schiet op doel. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Rajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Popek ... Strafschop! Rajić raakt geblesseerd tijdens het duel. Burgazlı legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Dyguła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzika Korea - Akademia Zła FC 1:0

21e minuut.
Faliński rent richting de bal. Faliński speelt de bal door. Həsənov rent richting de bal. Həsənov haalt uit met een fantastische trap. Domecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dzika Korea - Akademia Zła FC 1:1

23e minuut.
Trespalacios speelt de bal door. Burgazlı is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hogeg. Hogeg krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Danielczyk speelt de bal door. Trespalacios rent richting de bal. Trespalacios passt de bal met de wreef. Burgazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgazlı draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dyguła werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Wieprzęć kopt de bal weg. Rajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajić geeft een lange en hoge pass. Burgazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgazlı haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzika Korea - Akademia Zła FC 2:1

39e minuut.
Burgazlı is nu in balbezit. Chwadeńczuk onderschept slim de pass. Chwadeńczuk speelt de bal door. Faliński is nu in balbezit. Faliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Iannuzzo geeft een lange en hoge pass. Rajić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chwadeńczuk. Chwadeńczuk krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Klemetsen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antoś. Klemetsen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Picotti met een snel genomen vrije trap. Burgazlı is nu in balbezit. Burgazlı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Toczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iannuzzo rent richting de bal. Melon bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Iannuzzo geeft een hoge lob. Dyguła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Klemetsen is nu in balbezit. Toczek begaat een overtreding. Klemetsen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Picotti met een snel genomen vrije trap. Burgazlı springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Dyguła met een harde bal richting middenveld. Picotti kopt de bal weg. Burgazlı rent richting de bal. Burgazlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dzika Korea - Akademia Zła FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzika Korea 38%, Akademia Zła FC 62%.
Dzika Korea - Akademia Zła FC 3:1

50e minuut.
Popek geeft de bal voor. Inworp. Danielczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trespalacios rent richting de bal. Trespalacios geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzika Korea - Akademia Zła FC 4:1

52e minuut.
Antoś is nu in balbezit. Antoś met een sublieme pass. Faliński probeert naar een medespeler te passen. Həsənov bereikt de bal nog maar net als eerste. Həsənov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Melon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wunsz kopt de bal weg. Klungelig pakt Chwadeńczuk de bal. Hogeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hogeg geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Iannuzzo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Wieprzęć de bal. Burgazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgazlı draait met de bal, schiet en ... Dyguła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Klemetsen rent richting de bal. Klemetsen geeft een lange en hoge pass. Daar is Halesin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burgazlı is nu in balbezit. Burgazlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzika Korea - Akademia Zła FC 5:1

67e minuut.
Həsənov speelt de bal door. Melon bereikt de bal nog maar net als eerste. Melon met een sublieme pass. Həsənov rent richting de bal. Həsənov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Burgazlı passt de bal zonder na te denken. Daar is Danielczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picotti is nu in balbezit. Faliński onderschept slim de pass. Faliński haalt uit met een fantastische trap. Melamed verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Danielczyk rent richting de bal. Faliński onderschept slim de pass. Faliński passt de bal zonder na te denken. Həsənov bereikt de bal nog maar net als eerste. Həsənov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Hogeg rent richting de bal. Hogeg probeert naar een medespeler te passen. Faliński is nu in balbezit. Faliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzika Korea - Akademia Zła FC 5:2

78e minuut.
Klungelig pakt Popek de bal. Trespalacios is nu in balbezit. Trespalacios passt de bal in één keer door. Burgazlı is nu in balbezit. Burgazlı draait met de bal, schiet en ... Dyguła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Halesin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burgazlı rent richting de bal. Burgazlı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzika Korea - Akademia Zła FC 6:2

83e minuut.
Klemetsen probeert naar een medespeler te passen. Picotti is nu in balbezit. Picotti passt de bal in één keer door. Burgazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgazlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dzika Korea - Akademia Zła FC 7:2

84e minuut.
Hogeg passt de bal zonder na te denken. Chwadeńczuk speelt de bal door. Popek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trespalacios onderschept slim de pass. Trespalacios geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mignot rent richting de bal. Mignot geeft de bal voor. Toczek kan de bal niet met de borst controleren. Burgazlı is nu in balbezit. Burgazlı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzika Korea 44%, Akademia Zła FC 56%.
Dzika Korea - Akademia Zła FC 7:2