Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dzika Korea Dymano Michałowice
451 Tactiek jutro bedzie lep
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 53.7
zwak Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
matig Verdedigen solide


8e minuut.
Zhengtai speelt de bal door. Leo is nu in balbezit. Leo passt de bal zonder na te denken. Xiaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bajon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajon geeft een hoge lob. Klungelig pakt Danielczyk de bal. Xiaoli rent richting de bal. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzika Korea - Dymano Michałowice 0:1

22e minuut.
Bajon is nu in balbezit. Bajon passt de bal met de wreef. Xiaoli rent richting de bal. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzika Korea - Dymano Michałowice 0:2

25e minuut.
Bajon onderschept slim de pass. Bajon passt de bal zonder na te denken. Wunsz bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoli onderschept slim de pass. Xiaoli schiet op doel. Melamed bokst de bal weg.

26e minuut.
Borodycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodycz geeft een hoge lob. Leo is nu in balbezit. Xiaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Melamed probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Leo probeert naar een medespeler te passen. Bajon rent richting de bal. Bajon passt de bal met de wreef. Xiaoli heeft problemen om de bal te vangen. Xiaoli schiet op doel. Melamed verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Domecki heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzika Korea - Dymano Michałowice 0:3

38e minuut.
Leo is nu in balbezit. Xiaoli is nu in balbezit. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap. Melamed maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Wunsz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzika Korea - Dymano Michałowice 0:4

43e minuut.
Leo rent richting de bal. Leo speelt de bal door. Xiaoli heeft problemen om de bal te vangen. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzika Korea - Dymano Michałowice 0:5

44e minuut.
Xiaoli is nu in balbezit. Danielczyk maakt een afschuwelijke overtreding. Xiaoli raakt geblesseerd tijdens het duel. Domján zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bajon kopt de bal weg. Xiaoli heeft problemen om de bal te vangen. Xiaoli draait met de bal, schiet en ... Melamed probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzika Korea - Dymano Michałowice 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzika Korea 71%, Dymano Michałowice 29%.
Dzika Korea - Dymano Michałowice 0:6

46e minuut.
Diamandi komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Iannuzzo passt de bal in één keer door. Zhengtai is nu in balbezit. Zhengtai passt de bal zonder na te denken. Bajon is nu in balbezit. Bajon draait met de bal, schiet en ... Melamed bokst de bal weg.

51e minuut.
Zhengtai probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bajon de bal. Bajon passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Xiaoli de bal. Xiaoli draait met de bal, schiet en ... Melamed kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Domján geeft een hoge lob. Zhengtai kopt de bal weg. Klungelig pakt Xiaoli de bal. Leo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leo draait met de bal, schiet en ... Melamed kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Bajon passt de bal in één keer door. Leo is nu in balbezit. Leo passt de bal zonder na te denken. Xiaoli rent richting de bal. Xiaoli draait met de bal, schiet en ... Melamed kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Diamandi verovert de bal door een tackle van achteren. Diamandi geeft een lange en hoge pass. Xiaoli rent richting de bal. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap. Melamed maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Leo rent richting de bal. Leo passt de bal zonder na te denken. Bajon is nu in balbezit. Bajon schiet op doel. Melamed werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzika Korea - Dymano Michałowice 0:7

66e minuut.
Ilie komt het veld opgelopen. Sikawa komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Pankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Danielczyk rent richting de bal. Xiaoli onderschept slim de pass. Xiaoli schiet op doel. Melamed maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzika Korea - Dymano Michałowice 0:8

75e minuut.
Borodycz probeert naar een medespeler te passen. Xiaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoli speelt de bal door. Daar is Sikawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sikawa draait met de bal, schiet en ... Melamed probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ilie rent richting de bal. Ilie geeft een hoge lob. Picotti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sikawa is nu in balbezit. Sikawa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ilie passt de bal zonder na te denken. Sikawa is nu in balbezit. Sikawa met een sublieme pass. Leo rent richting de bal. Leo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Xiaoli is nu in balbezit. Xiaoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Leo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leo probeert naar een medespeler te passen. Zhengtai bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengtai haalt uit met een fantastische trap. Melamed maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzika Korea - Dymano Michałowice 0:9

88e minuut.
Leo speelt de bal door. Sikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikawa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Xiaoli de bal. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap. Melamed bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzika Korea 72%, Dymano Michałowice 28%.
Dzika Korea - Dymano Michałowice 0:9