Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 20:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.206 [del]
  • Stadion: Fred Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 14705
Akademia Zła FC świrusy
532 Tactiek 2sx
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.4 gemiddelde waardering 37.5
redelijk Schieten matig
zwak Passen goed
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Fernández Somoza met een snelle inworp. Pietras rent richting de bal. Pietras geeft een hoge lob. Mormocea rent richting de bal. Mormocea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Daar is Prusinowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prusinowski verovert de bal door een tackle van achteren. Həsənov is nu in balbezit. Həsənov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Retelewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Həsənov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Retelewski. Retelewski krijgt een gele kaart. Həsənov raakt geblesseerd tijdens het duel. Hogeg wilt de vrije trap nemen. Frantík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - świrusy 1:0

30e minuut.
Melon geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Wieprzęć de bal onder controle te krijgen. Heij bereikt de bal nog maar net als eerste. Heij geeft een hoge lob. Knapík krijgt zijn hoofd ertegen. Dyguła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea speelt de bal door. Knapík bereikt de bal nog maar net als eerste. Knapík draait met de bal, schiet en ... Dyguła probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Fernández Somoza passt de bal met de wreef. Retelewski is nu in balbezit. Retelewski speelt de bal door. Knapík bereikt de bal nog maar net als eerste. Knapík schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pietras is nu in balbezit. Pietras speelt de bal door. Knapík is nu in balbezit. Knapík schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Akademia Zła FC - świrusy 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Zła FC 73%, świrusy 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akademia Zła FC - świrusy 1:1

52e minuut.
Pietras geeft een hoge lob. Toczek probeert de bal aan de voet te houden. Bartniak kopt de bal weg. İşkodra bereikt de bal nog maar net als eerste. İşkodra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Popek de bal. Popek passt de bal met de wreef. Heij rent richting de bal. Heij geeft een lange en hoge pass. Pietras kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Heij bereikt de bal nog maar net als eerste. Heij passt de bal zonder na te denken. Knapík bereikt de bal nog maar net als eerste. Knapík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - świrusy 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Zła FC 73%, świrusy 27%.
Akademia Zła FC - świrusy 1:2