Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dzika Korea FC Escapology
451 Tactiek 407
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 45.4
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
zwak Verdedigen goed


4e minuut.
Genca probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wigura de bal. Wigura speelt de bal door. Hrenciuc is nu in balbezit. Hrenciuc haalt uit met een fantastische trap. Melamed kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Genca passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hrenciuc de bal. Hrenciuc passt de bal zonder na te denken. Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cruzado rent richting de bal. Cruzado passt de bal met de wreef. Mignot bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura onderschept slim de pass. Wigura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Genca rent richting de bal. Genca met een sublieme pass. Wunsz met een sublieme pass. Wigura is nu in balbezit. Wigura draait met de bal, schiet en ... Melamed kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Danielczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Genca bereikt de bal nog maar net als eerste. Genca geeft de bal voor. Hrenciuc is nu in balbezit. Hrenciuc haalt uit met een fantastische trap. Melamed kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Daar is Cruzado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruzado probeert naar een medespeler te passen. Picotti probeert de bal aan de voet te houden. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzika Korea - FC Escapology 0:1

23e minuut.
Wigura kopt de bal weg. Hrenciuc rent richting de bal. Met opzet legt Picotti zijn tegenspeler op de grond. Picotti krijgt een gele kaart. Hrenciuc wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

26e minuut.
Abdu Yuseen rent richting de bal. Abdu Yuseen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Iannuzzo met een snelle inworp. Klemetsen geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Burgazlı maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dzika Korea - FC Escapology 1:1

28e minuut.
Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc passt de bal zonder na te denken. Wigura rent richting de bal. Wigura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzika Korea - FC Escapology 1:2

34e minuut.
Klungelig pakt Genca de bal. Canhão geeft een lange en hoge pass. Stoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgazlı onderschept slim de pass. Burgazlı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is Trespalacios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genca bereikt de bal nog maar net als eerste. Genca passt de bal zonder na te denken. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Wigura rent richting de bal. Wigura draait met de bal, schiet en ... Domecki probeert de bal aan de voet te houden. Machnacki geeft een hoge lob. Hrenciuc krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Picotti probeert naar een medespeler te passen. Trespalacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Genca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Genca krijgt een gele kaart. Trespalacios is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Danielczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Burgazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgazlı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Genca verovert de bal door een tackle van achteren. Genca passt de bal in één keer door. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc draait met de bal, schiet en ... Melamed maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzika Korea - FC Escapology 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzika Korea 59%, FC Escapology 41%.
Dzika Korea - FC Escapology 1:3

47e minuut.
Domecki kopt de bal weg. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki passt de bal met de wreef. Daar is Wigura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wigura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dzika Korea - FC Escapology 1:4

56e minuut.
Canhão passt de bal zonder na te denken. Abdu Yuseen rent richting de bal. Burgazlı onderschept slim de pass. Burgazlı haalt uit met een fantastische trap. Wordamski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzika Korea - FC Escapology 2:4

58e minuut.
Cruzado speelt de bal door. Machnacki rent richting de bal. Machnacki passt de bal met de wreef. Wigura is nu in balbezit. Wigura schiet op doel. Melamed bokst de bal weg.

63e minuut.
Burgazlı probeert naar een medespeler te passen. Iannuzzo rent richting de bal. Machnacki maakt een afschuwelijke overtreding. Machnacki is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

65e minuut.
Doeltrap. Melamed trapt de bal weg van het doel. Cruzado speelt de bal door. Daar is Hrenciuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrenciuc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Cruzado speelt de bal door. Daar is Wigura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wigura roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wigura kan niet meer verder spelen. Borton komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Cruzado passt de bal met de wreef. Borton heeft problemen om de bal te vangen. Klemetsen rent richting de bal. Borton verovert de bal door een tackle van achteren. Borton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Hrenciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Hrenciuc passt de bal met de wreef. Borton bereikt de bal nog maar net als eerste. Borton haalt uit met een fantastische trap. Melamed werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzika Korea - FC Escapology 2:5

85e minuut.
Genca onderschept slim de pass. Genca passt de bal in één keer door. Hrenciuc heeft problemen om de bal te vangen. Hrenciuc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzika Korea 63%, FC Escapology 37%.
Dzika Korea - FC Escapology 2:5