Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyf lubliniec Dymano Michałowice
nowa Tactiek jutro bedzie lep
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 54.4
adequate Schieten good
weak Passen good
good Verdedigen excellent


4e minuut.
Zhengtai speelt de bal door. Stanisławczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Leo controleert de bal met de borst. Leo schiet op doel. Pieniążek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyf lubliniec - Dymano Michałowice 0:1

6e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszkiel verovert de bal door een tackle van achteren. Miszkiel geeft een hoge lob. Xiaoli rent richting de bal. Xiaoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bajon rent richting de bal. Bajon passt de bal met de wreef. Xiaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoli draait met de bal, schiet en ... Pieniążek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyf lubliniec - Dymano Michałowice 0:2

35e minuut.
Rashford met een sublieme pass. Elenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszkiel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miszkiel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyf lubliniec 71%, Dymano Michałowice 29%.
Gyf lubliniec - Dymano Michałowice 0:2

46e minuut.
Mena komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Lăpuşte is nu in balbezit. Lăpuşte probeert naar een medespeler te passen. Leo speelt de bal door. Zhengtai bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengtai geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bajon bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Zhengtai verovert de bal door een tackle van achteren. Zhengtai passt de bal zonder na te denken. Bajon is nu in balbezit. Bajon haalt uit met een fantastische trap. Pieniążek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyf lubliniec - Dymano Michałowice 0:3

74e minuut.
Ilie komt het veld opgelopen. Sikawa komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Zhengtai probeert naar een medespeler te passen. Lăpuşte is nu in balbezit. Lăpuşte passt de bal in één keer door. Mena rent richting de bal. Mena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyf lubliniec 78%, Dymano Michałowice 22%.
Gyf lubliniec - Dymano Michałowice 0:3