Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
świrusy Dzika Korea
2sx Tactiek 451
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 36.5
matig Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


4e minuut.
Bachramis controleert de bal met de borst. Bachramis probeert naar een medespeler te passen. Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea schiet op doel. Wunsz probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Payen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Somoza rent richting de bal. Fernández Somoza passt de bal in één keer door. İşkodra rent richting de bal. İşkodra haalt uit met een fantastische trap. Melamed kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Iannuzzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klemetsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemetsen passt de bal met de wreef. Burgazlı is nu in balbezit. Burgazlı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Frantík bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Rajić verovert de bal door een tackle van achteren. Rajić speelt de bal door. Prusinowski rent richting de bal. Burgazlı verovert de bal door een tackle van achteren. Burgazlı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is Trespalacios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trespalacios passt de bal zonder na te denken. Burgazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgazlı draait met de bal, schiet en ... Frantík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
świrusy - Dzika Korea 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: świrusy 39%, Dzika Korea 61%.
świrusy - Dzika Korea 0:1

46e minuut.
Wunsz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wunsz geeft een lange en hoge pass. Payen is nu in balbezit. Burgazlı onderschept slim de pass. Burgazlı haalt uit met een fantastische trap. Frantík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Picotti rent richting de bal. Bartniak verovert de bal door een tackle van achteren. Bartniak met een sublieme pass. İşkodra rent richting de bal. İşkodra haalt uit met een fantastische trap. Melamed kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Knapík is nu in balbezit. Fernández Somoza rent richting de bal. Fernández Somoza met een sublieme pass. Klungelig pakt İşkodra de bal. İşkodra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pietras rent richting de bal. Pietras geeft de bal voor. Mormocea is nu in balbezit. İşkodra bereikt de bal nog maar net als eerste. İşkodra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: świrusy 33%, Dzika Korea 67%.
świrusy - Dzika Korea 0:1