Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dymano Michałowice Akademia Zła FC
jutro bedzie lep Tactiek 532
56% Balbezit 44%
18% Spel op eigen helft 82%
52 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 24.9
zeer goed Schieten zwak
solide Passen waardeloos
solide Verdedigen slecht


1e minuut.
Leo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leo geeft een hoge lob. Kulíšek kopt de bal weg. Bajon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Chwadeńczuk onderschept slim de pass. Leo onderschept slim de pass. Leo met een sublieme pass. Bajon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - Akademia Zła FC 1:0

3e minuut.
Kulíšek onderschept slim de pass. Leo is nu in balbezit. Chwadeńczuk begaat een overtreding. Chwadeńczuk krijgt een gele kaart. Leo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miszkiel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Kulíšek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulíšek draait met de bal, schiet en ... Dyguła bokst de bal weg.

4e minuut.
Domján verovert de bal door een tackle van achteren. Domján geeft de bal voor. Kolęda heeft problemen om de bal te vangen. Leo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Faliński heeft problemen om de bal te vangen. Otten geeft de bal voor. Bajon rent richting de bal. Bajon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - Akademia Zła FC 2:0

10e minuut.
Lăpuşte passt de bal met de wreef. Kulíšek rent richting de bal. Kłusek begaat een overtreding. Kulíšek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lăpuşte komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Melon de bal onder controle te krijgen. Leo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leo passt de bal in één keer door. Kulíšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulíšek draait met de bal, schiet en ... Dyguła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Antoś kopt de bal weg. Fivian is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Həsənov. Həsənov krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Lăpuşte passt de bal in één keer door. Kolęda is nu in balbezit. Leo onderschept slim de pass. Leo haalt uit met een fantastische trap. Dyguła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - Akademia Zła FC 3:0

18e minuut.
Həsənov met een sublieme pass. Daar is Antoś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulíšek onderschept slim de pass. Kulíšek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Antoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengtai onderschept slim de pass. Zhengtai passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kulíšek de bal. Kulíšek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Leo onderschept slim de pass. Leo speelt de bal door. Kulíšek heeft problemen om de bal te vangen. Kulíšek haalt uit met een fantastische trap. Dyguła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - Akademia Zła FC 4:0

25e minuut.
Lăpuşte geeft een lange en hoge pass. Daar is Kolęda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulíšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulíšek schiet op doel. Dyguła probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

34e minuut.
Leo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leo passt de bal met de wreef. Daar is Kulíšek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulíšek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - Akademia Zła FC 5:0

38e minuut.
Miszkiel onderschept slim de pass. Miszkiel probeert naar een medespeler te passen. Lăpuşte probeert naar een medespeler te passen. Kulíšek rent richting de bal. Kulíšek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - Akademia Zła FC 6:0

39e minuut.
Daar is Kolęda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolęda geeft de bal voor. Inworp. Zhengtai met een snelle inworp. Bajon geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Həsənov bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoś rent richting de bal. Antoś met een sublieme pass. Wieprzęć geeft een hoge lob. Borodycz probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kłusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpuşte onderschept slim de pass. Lăpuşte geeft de bal voor. Bajon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dymano Michałowice 26%, Akademia Zła FC 74%.
Dymano Michałowice - Akademia Zła FC 6:0

46e minuut.
Mena komt het veld opgelopen. Xiaoli komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Melon bereikt de bal nog maar net als eerste. Melon passt de bal in één keer door. Toczek met een sublieme pass. Xiaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoli draait met de bal, schiet en ... Dyguła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Mena heeft problemen om de bal te vangen. Mena speelt de bal door. Xiaoli is nu in balbezit. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap. Dyguła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - Akademia Zła FC 7:0

49e minuut.
Xiaoli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kolęda de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mena neemt de hoekschop. Xiaoli bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mena geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Xiaoli maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zhengtai zal de hoekschop nemen. Leo is nu in balbezit. Leo passt de bal met de wreef. Xiaoli rent richting de bal. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - Akademia Zła FC 8:0

53e minuut.
Zhengtai passt de bal met de wreef. Leo is nu in balbezit. Bajon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajon schiet op doel. Dyguła maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Leo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leo met een sublieme pass. Bajon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajon haalt uit met een fantastische trap. Dyguła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - Akademia Zła FC 9:0

55e minuut.
Zhengtai passt de bal zonder na te denken. Miszkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszkiel geeft een lange en hoge pass. Xiaoli is nu in balbezit. Xiaoli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Klungelig pakt Mena de bal. Toczek is nu in balbezit. Toczek passt de bal met de wreef. Bajon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajon schiet op doel. Dyguła bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Borodycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodycz speelt de bal door. Daar is Xiaoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leo is nu in balbezit. Leo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - Akademia Zła FC 10:0

61e minuut.
Antoś is nu in balbezit. Miszkiel verovert de bal door een tackle van achteren. Miszkiel geeft een hoge lob. Bajon is nu in balbezit. Bajon schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - Akademia Zła FC 11:0

63e minuut.
Toczek rent richting de bal. Xiaoli onderschept slim de pass. Xiaoli passt de bal met de wreef. Leo is nu in balbezit. Leo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Chwadeńczuk passt de bal zonder na te denken. Daar is Antoś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leo met een sublieme pass. Xiaoli is nu in balbezit. Xiaoli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Otten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otten geeft de bal voor. Bajon kopt de bal weg. Xiaoli controleert de bal met de borst. Xiaoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - Akademia Zła FC 12:0

67e minuut.
Borodycz passt de bal met de wreef. Bajon bereikt de bal nog maar net als eerste. Popek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajon verovert de bal door een tackle van achteren. Bajon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Miszkiel verovert de bal door een tackle van achteren. Miszkiel passt de bal met de wreef. Leo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Toczek de bal. Dyguła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Doeltrap. Sikawa komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Klungelig pakt Kolęda de bal. Leo is nu in balbezit. Xiaoli is nu in balbezit. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - Akademia Zła FC 13:0

75e minuut.
Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Toczek rent richting de bal. Toczek geeft de bal voor. Mena geeft een lange en hoge pass. Xiaoli maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Miszkiel kopt de bal weg. Klungelig pakt Chwadeńczuk de bal. Kolęda is nu in balbezit. Leo onderschept slim de pass. Leo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Leo rent richting de bal. Leo passt de bal zonder na te denken. Mena speelt de bal door. Bajon rent richting de bal. Bajon draait met de bal, schiet en ... Dyguła bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - Akademia Zła FC 14:0

79e minuut.
Xiaoli onderschept slim de pass. Leo met een sublieme pass. Daar is Bajon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajon haalt uit met een fantastische trap. Dyguła maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Toczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mena neemt de hoekschop. Leo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mena is nu in balbezit. Mena geeft de bal voor. Xiaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap. Dyguła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - Akademia Zła FC 15:0

85e minuut.
Mena speelt de bal door. Leo heeft problemen om de bal te vangen. Leo passt de bal met de wreef. Bajon rent richting de bal. Bajon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - Akademia Zła FC 16:0

86e minuut.
Popek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sikawa met een snelle inworp. Bajon rent richting de bal. Bajon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Popek heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Borodycz geeft een hoge lob. Popek kopt de bal weg. Leo is nu in balbezit. Xiaoli rent richting de bal. Xiaoli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mena onderschept slim de pass. Mena geeft een hoge lob. Xiaoli is nu in balbezit. Xiaoli schiet op doel. Dyguła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - Akademia Zła FC 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dymano Michałowice 11%, Akademia Zła FC 89%.
Dymano Michałowice - Akademia Zła FC 17:0