Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 20:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.206 [del]
  • Stadion: Fred Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 18394
Akademia Zła FC Dymano Michałowice
532 Tactiek jutro bedzie lep
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 50.7
matig Schieten zeer goed
slecht Passen goed
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Lăpuşte speelt de bal door. Bajon rent richting de bal. Bajon met een sublieme pass. Xiaoli rent richting de bal. Xiaoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Dymano Michałowice 0:1

5e minuut.
Leo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leo geeft een hoge lob. Bajon kopt de bal weg. Lăpuşte rent richting de bal. Lăpuşte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zhengtai passt de bal in één keer door. Xiaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Leo speelt de bal door. Bajon rent richting de bal. Bajon haalt uit met een fantastische trap. Dyguła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Lăpuşte met een snelle inworp. Miszkiel is nu in balbezit. Miszkiel probeert naar een medespeler te passen. Xiaoli is nu in balbezit. Xiaoli draait met de bal, schiet en ... Dyguła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Lăpuşte passt de bal zonder na te denken. Leo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolęda rent richting de bal. Xiaoli onderschept slim de pass. Xiaoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Dymano Michałowice 0:2

15e minuut.
Wieprzęć geeft een hoge lob. Lăpuşte heeft problemen om de bal te vangen. Lăpuşte passt de bal in één keer door. Xiaoli is nu in balbezit. Xiaoli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Toczek is nu in balbezit. Xiaoli onderschept slim de pass. Xiaoli met een sublieme pass. Leo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Dymano Michałowice 0:3

20e minuut.
Melon met een sublieme pass. Miszkiel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antoś. Miszkiel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fivian zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kolęda kopt de bal weg. Bajon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajon schiet op doel. Dyguła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Dymano Michałowice 0:4

22e minuut.
Kłusek onderschept slim de pass. Lăpuşte verovert de bal door een tackle van achteren. Lăpuşte speelt de bal door. Klungelig pakt Xiaoli de bal. Xiaoli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Leo passt de bal zonder na te denken. Lăpuşte is nu in balbezit. Lăpuşte met een sublieme pass. Leo rent richting de bal. Leo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Dymano Michałowice 0:5

29e minuut.
Borodycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodycz geeft de bal voor. Xiaoli rent richting de bal. Xiaoli schiet op doel. Dyguła maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

33e minuut.
Kłusek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leo rent richting de bal. Xiaoli rent richting de bal. Leo is nu in balbezit. Leo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Dymano Michałowice 0:6

36e minuut.
Lăpuşte met een sublieme pass. Xiaoli is nu in balbezit. Leo is nu in balbezit. Leo draait met de bal, schiet en ... Dyguła probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

37e minuut.
Xiaoli geeft een hoge lob. Leo rent richting de bal. Halesin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Dymano Michałowice 0:7

41e minuut.
Zhengtai verovert de bal door een tackle van achteren. Zhengtai passt de bal zonder na te denken. Bajon rent richting de bal. Bajon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Dymano Michałowice 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Zła FC 68%, Dymano Michałowice 32%.
Akademia Zła FC - Dymano Michałowice 0:8

46e minuut.
Sikawa komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Xiaoli passt de bal met de wreef. Sikawa is nu in balbezit. Sikawa passt de bal met de wreef. Bajon rent richting de bal. Bajon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Sikawa passt de bal in één keer door. Bajon bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bajon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajon draait met de bal, schiet en ... Dyguła werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Halesin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpuşte verovert de bal door een tackle van achteren. Lăpuşte met een sublieme pass. Xiaoli rent richting de bal. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Xiaoli geeft een hoge lob. Kolęda heeft problemen om de bal te vangen. Sikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikawa haalt uit met een fantastische trap. Dyguła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Dymano Michałowice 0:9

58e minuut.
Kłusek onderschept slim de pass. Kłusek probeert naar een medespeler te passen. Domján geeft een lange en hoge pass. Bajon is nu in balbezit. Bajon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Lăpuşte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miszkiel rent richting de bal. Miszkiel probeert naar een medespeler te passen. Xiaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Lăpuşte neemt de hoekschop. Wieprzęć kopt de bal weg. Daar is Toczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Dymano Michałowice 0:10

62e minuut.
Xiaoli geeft een lange en hoge pass. Daar is Bajon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sikawa is nu in balbezit. Sikawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Dymano Michałowice 0:11

64e minuut.
Zhengtai passt de bal in één keer door. Bajon rent richting de bal. Bajon passt de bal zonder na te denken. Xiaoli is nu in balbezit. Xiaoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mena komt het veld opgelopen. Dyguła trapt de bal weg. Lăpuşte is nu in balbezit. Lăpuşte geeft een hoge lob. Bajon rent richting de bal. Bajon schiet op doel. Dyguła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Halesin rent richting de bal. Sikawa verovert de bal door een tackle van achteren. Sikawa passt de bal in één keer door. Bajon rent richting de bal. Bajon schiet op doel. Dyguła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Sikawa rent richting de bal. Xiaoli is nu in balbezit. Sikawa rent richting de bal. Sikawa haalt uit met een fantastische trap. Kolęda probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Dymano Michałowice 0:12

72e minuut.
Kulíšek komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Kulíšek met een sublieme pass. Mena kan de bal niet met de borst controleren. Mena met een sublieme pass. Xiaoli rent richting de bal. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Dymano Michałowice 0:13

81e minuut.
Miszkiel kopt de bal weg. Klungelig pakt Toczek de bal. Xiaoli is nu in balbezit. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Dymano Michałowice 0:14

88e minuut.
Klungelig pakt Kulíšek de bal. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena met een sublieme pass. Xiaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap. Dyguła bokst de bal weg.

89e minuut.
Mena is nu in balbezit. Mena met een sublieme pass. Kulíšek met een sublieme pass. Xiaoli rent richting de bal. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sikawa maakt een snoekduik en kopt de bal. Dyguła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Zła FC 78%, Dymano Michałowice 22%.
Akademia Zła FC - Dymano Michałowice 0:14