Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROCHDALE CF FC.Umysły
zsc Tactiek rzarza
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
18 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 50
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Di Stefano geeft de bal voor. Olmedo rent richting de bal. Olmedo passt de bal in één keer door. Erb rent richting de bal. Erb schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Lechkov rent richting de bal. Lechkov geeft de bal voor. Fininho rent richting de bal. Erb is nu in balbezit. Erb schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ROCHDALE CF - FC.Umysły 1:0

10e minuut.
Korkmazcan speelt de bal door. Di Stefano rent richting de bal. Olmedo onderschept slim de pass. Olmedo speelt de bal door. Kudláček verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
ROCHDALE CF - FC.Umysły 2:0

11e minuut.
Jermann passt de bal in één keer door. Kudláček is nu in balbezit. Fininho onderschept slim de pass. Erb bereikt de bal nog maar net als eerste. Erb draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Daar is Bonnaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petekkaya verovert de bal door een tackle van achteren. Jermann maakt een afschuwelijke overtreding. Jermann is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

14e minuut.
Di Stefano geeft een lange en hoge pass. Buszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buszta speelt de bal door. Bonnaud heeft problemen om de bal te vangen. Bonnaud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Wabik heeft problemen om de bal te vangen. Olmedo rent richting de bal. Olmedo met een sublieme pass. Erb heeft problemen om de bal te vangen. Erb haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Erb is nu in balbezit. Erb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ROCHDALE CF - FC.Umysły 3:0

27e minuut.
Placek passt de bal met de wreef. Wabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wabik passt de bal zonder na te denken. Daar is Bonnaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonnaud draait met de bal, schiet en ... Paal!

29e minuut.
Kudláček is nu in balbezit. Erb onderschept slim de pass. Fininho rent richting de bal. Erb is nu in balbezit. Erb haalt uit met een fantastische trap. China bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROCHDALE CF 49%, FC.Umysły 51%.
ROCHDALE CF - FC.Umysły 3:0

47e minuut.
Gellei passt de bal zonder na te denken. Cottini geeft een hoge lob. Kudláček kan de bal niet met de borst controleren. Erb is nu in balbezit. Erb haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Wabik passt de bal met de wreef. Bonnaud heeft problemen om de bal te vangen. Camara onderschept slim de pass. Camara geeft de bal voor. Gellei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Gardon met een sublieme pass. Cottini is nu in balbezit. Cottini probeert naar een medespeler te passen. Fininho bereikt de bal nog maar net als eerste. Fininho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Erb is nu in balbezit. Kudláček onderschept slim de pass. Fininho onderschept slim de pass. Fininho schiet op doel. China maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Cottini passt de bal met de wreef. Fininho rent richting de bal. Fininho geeft een hoge lob. Erb is nu in balbezit. Erb schiet op doel. China verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Lechkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Stefano met een snelle inworp. Wabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wabik geeft de bal voor. Bonnaud maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Fininho kopt de bal weg. Daar is Erb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Placek is nu in balbezit. Erb verovert de bal door een tackle van achteren. Erb haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Bonnaud rent richting de bal. Gellei onderschept slim de pass. Garcés onderschept slim de pass. Bonnaud rent richting de bal. Bonnaud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Gardon geeft een hoge lob. Fininho kopt de bal weg. Erb is nu in balbezit. Erb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROCHDALE CF - FC.Umysły 4:0

81e minuut.
Di Stefano probeert de bal met de borst te controleren. Erb bereikt de bal nog maar net als eerste. Erb geeft de bal voor. Fininho rent richting de bal. Fininho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
China met een harde bal richting middenveld. Buszta kopt de bal weg. Korkmazcan is nu in balbezit. Bonnaud is nu in balbezit. Bonnaud draait met de bal, schiet en ... Tsigantes bokst de bal weg. Tsigantes probeert naar een medespeler te passen. Placek speelt de bal door. Fininho is nu in balbezit. Fininho haalt uit met een fantastische trap. China probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ROCHDALE CF - FC.Umysły 5:0

86e minuut.
Inworp. Gardon met de inworp. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Erb onderschept slim de pass. Erb draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROCHDALE CF 47%, FC.Umysły 53%.
ROCHDALE CF - FC.Umysły 5:0