Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trebanowianie LKS Pulkówka
Attack Tactiek STER
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 40.8
very good Schieten very good
good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


9e minuut.
Balewski onderschept slim de pass. Balewski passt de bal in één keer door. Vieira is nu in balbezit. Vieira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trebanowianie - LKS Pulkówka 1:0

12e minuut.
Tamanzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balewski onderschept slim de pass. Balewski geeft een lange en hoge pass. Laranjinha springt en kopt de bal. Rozdrażewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trebanowianie - LKS Pulkówka 2:0

16e minuut.
Fujão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujão passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aguayo de bal. Aguayo haalt uit met een fantastische trap. Sofian probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Daar is Farison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farison passt de bal met de wreef. Fujão is nu in balbezit. Fujão draait met de bal, schiet en ... Sofian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trebanowianie - LKS Pulkówka 2:1

32e minuut.
Tamanzi kopt de bal weg. Daar is Tapış, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fujão onderschept slim de pass. Fujão draait met de bal, schiet en ... Sofian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trebanowianie - LKS Pulkówka 2:2

36e minuut.
Inworp. Barylewski met de inworp. Farison met een sublieme pass. Fujão rent richting de bal. Fujão schiet op doel. Sofian bokst de bal weg.

37e minuut.
Lancelowski probeert naar een medespeler te passen. Dunne met een sublieme pass. Farison is nu in balbezit. Farison geeft de bal voor. Fujão krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Calzolare passt de bal zonder na te denken. Tamanzi met een sublieme pass. Farison is nu in balbezit. Farison schiet op doel. Tapış verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trebanowianie 58%, LKS Pulkówka 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trebanowianie - LKS Pulkówka 2:2

48e minuut.
Farison neemt de hoekschop. Aguayo kopt de bal weg. Tamanzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Fujão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fujão schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Raja Hizam rent richting de bal. Aguayo verovert de bal door een tackle van achteren. Aguayo draait met de bal, schiet en ... Sofian bokst de bal weg.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barylewski met een snelle inworp. Farison probeert naar een medespeler te passen. Fujão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Dunne probeert naar een medespeler te passen. Gacik rent richting de bal. Gacik geeft een hoge lob. Melachroinoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melachroinoudis schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vieira is nu in balbezit. Vieira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trebanowianie - LKS Pulkówka 3:2

75e minuut.
Balewski rent richting de bal. Aguayo verovert de bal door een tackle van achteren. Aguayo probeert naar een medespeler te passen. Fujão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cobián rent richting de bal. Vieira verovert de bal door een tackle van achteren. Laranjinha is nu in balbezit. Laranjinha haalt uit met een fantastische trap. Rozdrażewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trebanowianie - LKS Pulkówka 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trebanowianie 55%, LKS Pulkówka 45%.
Trebanowianie - LKS Pulkówka 4:2