Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PKS SANKOWIA BadBoys11
Moja Tactiek l6
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
44.9 gemiddelde waardering 48.5
adequate Schieten solid
solid Passen very good
solid Verdedigen solid


22e minuut.
Gaspoz kopt de bal weg. Daar is Rokvić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rokvić speelt de bal door. Shavit rent richting de bal. Shavit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sawala is nu in balbezit. Gyenge verovert de bal door een tackle van achteren. Gyenge geeft de bal voor. Jaramillo rent richting de bal. Jaramillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKS SANKOWIA 50%, BadBoys11 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PKS SANKOWIA - BadBoys11 0:0

54e minuut.
Gyenge geeft een lange en hoge pass. Dorigato is nu in balbezit. Dorigato passt de bal in één keer door. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eayres rent richting de bal. Eayres schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Leanca geeft een lange en hoge pass. Dorigato geeft een hoge lob. Eayres is nu in balbezit. Eayres schiet op doel. Paes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS SANKOWIA - BadBoys11 0:1

57e minuut.
Klungelig pakt Müniroğlu de bal. Jachnik rent richting de bal. Jaramillo verovert de bal door een tackle van achteren. Jaramillo haalt uit met een fantastische trap. Paes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS SANKOWIA - BadBoys11 0:2

65e minuut.
Tilea geeft de bal voor. Eayres is nu in balbezit. Jaso is nu in balbezit. Eayres verovert de bal door een tackle van achteren. Eayres schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dorigato geeft de bal voor. Tilea is nu in balbezit. Tilea geeft een lange en hoge pass. Jaramillo rent richting de bal. Jaramillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Dragoş geeft een lange en hoge pass. Jaramillo rent richting de bal. Jaso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jaramillo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaramillo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jaramillo is nu in balbezit. Jaramillo schiet op doel. Paes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS SANKOWIA - BadBoys11 0:3

87e minuut.
Açan verovert de bal door een tackle van achteren. Dorigato verovert de bal door een tackle van achteren. Dorigato speelt de bal door. Jaramillo rent richting de bal. Jaramillo haalt uit met een fantastische trap. Paes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKS SANKOWIA 55%, BadBoys11 45%.
PKS SANKOWIA - BadBoys11 0:3