Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BadBoys11 K.S. Polonia
l6 Tactiek 5-3-1-1
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
47.2 gemiddelde waardering 55.3
good Schieten solid
solid Passen very good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Dorigato met een sublieme pass. Nam An is nu in balbezit. Soulogiannis begaat een overtreding. Soulogiannis krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci speelt de bal door. Pelletto rent richting de bal. Pelletto schiet op doel. Kurşuncuoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BadBoys11 - K.S. Polonia 0:1

5e minuut.
Brkljača met een snelle inworp. Soulogiannis met een sublieme pass. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci geeft een lange en hoge pass. Şamilsoy krijgt zijn hoofd ertegen. Kurşuncuoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BadBoys11 - K.S. Polonia 0:2

8e minuut.
Dorigato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Swadźba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şamilsoy rent richting de bal. Şamilsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BadBoys11 - K.S. Polonia 0:3

12e minuut.
Soulogiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Soulogiannis passt de bal zonder na te denken. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci geeft een lange en hoge pass. Şamilsoy springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Musiałek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tilea met een snelle inworp. Nam An rent richting de bal. Nam An haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gyenge geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şekerci met een snelle inworp. Şamilsoy is nu in balbezit. Şamilsoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dorigato is nu in balbezit. Brkljača verovert de bal door een tackle van achteren. Brkljača passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Şamilsoy de bal. Şamilsoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Brkljača kopt de bal weg. Soulogiannis met een sublieme pass. Pelletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelletto geeft een lange en hoge pass. Şamilsoy krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pelletto schiet op doel. Gyenge kopt de bal weg. Dorigato rent richting de bal. Dorigato passt de bal met de wreef. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dorigato zal de hoekschop nemen. Jaramillo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Şekerci geeft een lange en hoge pass. Gaspoz kopt de bal weg. Brkljača bereikt de bal nog maar net als eerste. Brkljača geeft een hoge lob. Şamilsoy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BadBoys11 64%, K.S. Polonia 36%.
BadBoys11 - K.S. Polonia 0:3

49e minuut.
Gaspoz is nu in balbezit. Gaspoz geeft een lange en hoge pass. Soulogiannis kopt de bal weg. Pelletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelletto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Şekerci is nu in balbezit. Şekerci met een sublieme pass. Şamilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamilsoy haalt uit met een fantastische trap. Balduzzi probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Musiałek geeft een lange en hoge pass. Dragoş rent richting de bal. Şamilsoy onderschept slim de pass. Şamilsoy draait met de bal, schiet en ... Kurşuncuoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BadBoys11 - K.S. Polonia 0:4

84e minuut.
Borodycz geeft de bal voor. Gyenge heeft problemen om de bal te vangen. Şamilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamilsoy schiet op doel. Kurşuncuoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BadBoys11 69%, K.S. Polonia 31%.
BadBoys11 - K.S. Polonia 0:4