Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Polonia BadBoys11
5-3-1-1 Tactiek l6
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 4
56.8 gemiddelde waardering 43.8
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen solide


7e minuut.
Opas met een sublieme pass. Soulogiannis probeert naar een medespeler te passen. Şekerci speelt de bal door. Şamilsoy rent richting de bal. Şamilsoy schiet op doel. Kurşuncuoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Brkljača met de inworp. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci met een sublieme pass. Şamilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamilsoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kosynier onderschept slim de pass. Kosynier probeert naar een medespeler te passen. Paulista is nu in balbezit. Şamilsoy onderschept slim de pass. Şamilsoy haalt uit met een fantastische trap. Kurşuncuoğlu bokst de bal weg. Balduzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamilsoy onderschept slim de pass. Şamilsoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Soulogiannis probeert naar een medespeler te passen. Gyenge onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Şekerci neemt de hoekschop. Şamilsoy maakt een snoekduik en kopt de bal. Kurşuncuoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Daar is Swadźba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brkljača bereikt de bal nog maar net als eerste. Brkljača passt de bal in één keer door. Şamilsoy is nu in balbezit. Şamilsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Polonia - BadBoys11 1:0

29e minuut.
Dorigato met een sublieme pass. Klungelig pakt Oferma de bal. Borodycz rent richting de bal. Jaramillo onderschept slim de pass. Jaramillo haalt uit met een fantastische trap. Wawra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Kosynier geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tilea met de inworp. Nam An is nu in balbezit. Nam An schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Brkljača met een sublieme pass. Şekerci rent richting de bal. Swadźba maakt een afschuwelijke overtreding. Swadźba is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Şekerci roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Şekerci kan niet meer verder spelen. Kuźniewski komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Opas speelt de bal door. Kuźniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyenge verovert de bal door een tackle van achteren. Brkljača bereikt de bal nog maar net als eerste. Brkljača draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brkljača met een snelle inworp. Kuźniewski probeert naar een medespeler te passen. Şamilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamilsoy haalt uit met een fantastische trap. Kurşuncuoğlu bokst de bal weg.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Opas zal de hoekschop nemen. Gyenge heeft problemen om de bal te vangen. Kuźniewski rent richting de bal. Kuźniewski geeft een lange en hoge pass. Kurşuncuoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Şamilsoy springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Polonia - BadBoys11 2:0

44e minuut.
Musiałek rent richting de bal. Jaramillo onderschept slim de pass. Guentzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo verovert de bal door een tackle van achteren. Jaramillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Nam An raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Eayres komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Polonia 41%, BadBoys11 59%.
K.S. Polonia - BadBoys11 2:0

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opas met de inworp. Şamilsoy controleert de bal met de borst. Şamilsoy schiet op doel. Balduzzi probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Pignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Soulogiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Soulogiannis geeft de bal voor. Şamilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamilsoy draait met de bal, schiet en ... Kurşuncuoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Daar is Tilea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tilea passt de bal met de wreef. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone rent richting de bal. Pignone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Polonia 34%, BadBoys11 66%.
K.S. Polonia - BadBoys11 2:0