Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PKS SANKOWIA Gnojownik Mazowsze
Moja Tactiek Gnojowicka 2
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 44
solide Schieten goed
solide Passen redelijk
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Rokvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokvić geeft de bal voor. Arkın heeft problemen om de bal te vangen. Sawala rent richting de bal. Sawala haalt uit met een fantastische trap. Telli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Açan geeft de bal voor. Meister rent richting de bal. Froger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meister raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sawala neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Carelin is nu in balbezit. Meister verovert de bal door een tackle van achteren. Meister passt de bal zonder na te denken. Sawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Zwolski is nu in balbezit. Carelin verovert de bal door een tackle van achteren. Carelin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ragnarsson de bal. Ragnarsson geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Rokvić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Meister, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Froger begaat een overtreding. Meister is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sawala neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Shavit probeert naar een medespeler te passen. Zwolski rent richting de bal. Zwolski probeert naar een medespeler te passen. Sawala rent richting de bal. Sawala haalt uit met een fantastische trap. Telli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS SANKOWIA - Gnojownik Mazowsze 1:0

23e minuut.
Stange met de inworp. Daar is Carelin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zwolski. Zwolski krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Gałczyński geeft een hoge lob. Inworp. Müniroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Rokvić de bal. Rokvić geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gałczyński rent richting de bal. Sawala verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Corpataux zijn tegenspeler op de grond. Corpataux krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Rokvić passt de bal met de wreef. Zwolski met een sublieme pass. Meister rent richting de bal. Meister haalt uit met een fantastische trap. Telli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS SANKOWIA - Gnojownik Mazowsze 2:0

39e minuut.
Tucki is nu in balbezit. Açan is nu in balbezit. Tucki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tucki krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Jaso met een sublieme pass. Stange is nu in balbezit. Zwolski onderschept slim de pass. Zwolski geeft een hoge lob. Gałczyński kopt de bal weg. Telli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PKS SANKOWIA - Gnojownik Mazowsze 3:0

43e minuut.
Ragnarsson met een snelle inworp. Daar is Carelin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carelin passt de bal zonder na te denken. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki schiet op doel. Paes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKS SANKOWIA 46%, Gnojownik Mazowsze 54%.
PKS SANKOWIA - Gnojownik Mazowsze 3:0

48e minuut.
Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stange. Meister is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sawala zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Meister rent richting de bal. Meister schiet op doel. Telli bokst de bal weg.

57e minuut.
Carelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vološin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carelin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Froger zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Tucki de bal. Tucki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Mirea verovert de bal door een tackle van achteren. Rokvić rent richting de bal. Rokvić probeert naar een medespeler te passen. Sawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Telli trapt de bal weg van het doel. Rokvić kopt de bal weg. Klungelig pakt Gałczyński de bal. Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Meister draait met de bal, schiet en ... Telli bokst de bal weg.

76e minuut.
Corpataux onderschept slim de pass. Corpataux probeert naar een medespeler te passen. Açan rent richting de bal. Mănăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Mănăilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Shavit met een sublieme pass. Müniroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Müniroğlu passt de bal in één keer door. Sawala is nu in balbezit. Sawala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Carelin kopt de bal weg. Corpataux rent richting de bal. Corpataux passt de bal in één keer door. Mănăilă rent richting de bal. Mănăilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS SANKOWIA - Gnojownik Mazowsze 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKS SANKOWIA 49%, Gnojownik Mazowsze 51%.
PKS SANKOWIA - Gnojownik Mazowsze 3:1