Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gnojownik Mazowsze PKS SANKOWIA
Gnojowicka 2 Tactiek Moja
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.7 gemiddelde waardering 46.1
good Schieten good
good Passen solid
good Verdedigen good


4e minuut.
Gałczyński geeft een lange en hoge pass. Açan kopt de bal weg. Daar is Konradowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konradowski met een sublieme pass. Tucki rent richting de bal. Paes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Sędek geeft de bal voor. Inworp. Müniroğlu met een snelle inworp. Sawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawala geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Rokvić geeft de bal voor. Müniroğlu rent richting de bal. Müniroğlu geeft een lange en hoge pass. Meister maakt een snoekduik en kopt de bal. Pekić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ragnarsson rent richting de bal. Ragnarsson geeft een lange en hoge pass. Barbarski heeft problemen om de bal te vangen. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Açan geeft een lange en hoge pass. Meister controleert de bal met de borst. Baetti rent richting de bal. Sawala is nu in balbezit. Sawala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Paskuda rent richting de bal. Paskuda geeft een hoge lob. Konradowski kopt de bal weg. Tucki rent richting de bal. Tucki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rokvić probeert de bal aan de voet te houden. Baetti kopt de bal weg. Müniroğlu controleert de bal met de borst. Müniroğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Rokvić heeft problemen om de bal te vangen. Rokvić met een sublieme pass. Zwolski speelt de bal door. Sawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawala schiet op doel. Pekić bokst de bal weg.

38e minuut.
Klungelig pakt Leanca de bal. Leanca geeft de bal voor. Meister kopt de bal weg. Sawala is nu in balbezit. Sawala draait met de bal, schiet en ... Pekić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Leanca is nu in balbezit. Leanca geeft de bal voor. Corpataux probeert naar een medespeler te passen. Tucki is nu in balbezit. Tucki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Leanca geeft een lange en hoge pass. Inworp. Konradowski met een snelle inworp. Ragnarsson rent richting de bal. Ragnarsson geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnojownik Mazowsze 57%, PKS SANKOWIA 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gnojownik Mazowsze - PKS SANKOWIA 0:0

46e minuut.
Barbarski is nu in balbezit. Corpataux geeft een hoge lob. Daar is Jaso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tucki rent richting de bal. Tucki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Shavit probeert naar een medespeler te passen. Konradowski is nu in balbezit. Konradowski passt de bal zonder na te denken. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki schiet op doel. Paes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Tucki passt de bal zonder na te denken. Barbarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Barbarski rent richting de bal. Barbarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gnojownik Mazowsze - PKS SANKOWIA 1:0

55e minuut.
Zwolski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vološin komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Konradowski passt de bal zonder na te denken. Inworp. Leanca met de inworp. Vološin rent richting de bal. Vološin geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Corpataux bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpataux probeert naar een medespeler te passen. Barbarski speelt de bal door. Ragnarsson rent richting de bal. Ragnarsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Paes probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Jachnik de bal. Tucki rent richting de bal. Tucki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gnojownik Mazowsze - PKS SANKOWIA 2:0

71e minuut.
Shavit rent richting de bal. Konradowski geeft een hoge lob. Tucki is nu in balbezit. Tucki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Müniroğlu is nu in balbezit. Müniroğlu geeft een lange en hoge pass. Baetti kan de bal niet met de borst controleren. Sawala verovert de bal door een tackle van achteren. Sawala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Gałczyński de bal. Sawala bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sawala passt de bal in één keer door. Vološin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vološin probeert naar een medespeler te passen. Meister rent richting de bal. Meister draait met de bal, schiet en ... Pekić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Barbarski passt de bal zonder na te denken. Jaso rent richting de bal. Jaso passt de bal in één keer door. Tucki rent richting de bal. Tucki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnojownik Mazowsze 34%, PKS SANKOWIA 66%.
Gnojownik Mazowsze - PKS SANKOWIA 2:0