Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mocar Desant
mocar2021 Tactiek L_C
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
40.6 gemiddelde waardering 44.7
adequate Schieten adequate
adequate Passen adequate
good Verdedigen average


4e minuut.
Daar is Babenkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turnbull bereikt de bal nog maar net als eerste. Babenkov verovert de bal door een tackle van achteren. Babenkov draait met de bal, schiet en ... Vujačić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocar - Desant 0:1

11e minuut.
Leksa passt de bal in één keer door. Ingorov speelt de bal door. Mariconti is nu in balbezit. Mariconti haalt uit met een fantastische trap. Vujačić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocar - Desant 0:2

20e minuut.
Sulowski geeft een hoge lob. Đurđevac is nu in balbezit. Đurđevac speelt de bal door. Mariconti rent richting de bal. Mariconti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mocar 65%, Desant 35%.
Mocar - Desant 0:2

70e minuut.
Bläsing met een sublieme pass. Olejnicki rent richting de bal. Olejnicki geeft de bal voor. Kéri rent richting de bal. Kéri schiet op doel. Urbaniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
López probeert naar een medespeler te passen. Concas heeft problemen om de bal te vangen. Dramalis rent richting de bal. Concas onderschept slim de pass. Concas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mocar 41%, Desant 59%.
Mocar - Desant 0:2