Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maniek CLUB K.S. Polonia
MANKI Tactiek 5-3-1-1
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
16 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 41.3
solid Schieten very good
adequate Passen very good
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Şekerci passt de bal met de wreef. Borogovac is nu in balbezit. Borogovac met een sublieme pass. Şamilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamilsoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Backofen rent richting de bal. Inworp. Szura met de inworp. Şamilsoy rent richting de bal. Şamilsoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Backofen rent richting de bal. Backofen geeft een hoge lob. Bunikowski kopt de bal weg. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. Drozda bokst de bal weg.

8e minuut.
Bunikowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niezabitowski met een snelle inworp. Gaita rent richting de bal. Gaita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Sinama-Pongolle geeft een hoge lob. Inworp. Szura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şamilsoy is nu in balbezit. Şamilsoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Gherşfeld trapt de bal weg. Borogovac kopt de bal weg. Pacholski speelt de bal door. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. Drozda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pacholski speelt de bal door. Daar is Niezabitowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niezabitowski met een sublieme pass. Gaita rent richting de bal. Gaita schiet op doel. Drozda bokst de bal weg.

19e minuut.
Vitányi is nu in balbezit. Vitányi geeft een lange en hoge pass. Soulogiannis met een sublieme pass. Şamilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamilsoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Niezabitowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaita is nu in balbezit. Bunikowski is nu in balbezit. Gaita verovert de bal door een tackle van achteren. Gaita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Borogovac rent richting de bal. Borogovac geeft een lange en hoge pass. Niezabitowski kan de bal niet met de borst controleren. Şamilsoy rent richting de bal. Şamilsoy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Backofen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pacholski probeert naar een medespeler te passen. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaita verovert de bal door een tackle van achteren. Gaita draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Szura bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinama-Pongolle is nu in balbezit. Szura verovert de bal door een tackle van achteren. Szura geeft een hoge lob. Şamilsoy springt en kopt de bal. Gherşfeld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Soulogiannis kopt de bal weg. Backofen rent richting de bal. Backofen speelt de bal door. Ciurea rent richting de bal. Ciurea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Soulogiannis passt de bal in één keer door. Szura is nu in balbezit. Backofen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Backofen krijgt een gele kaart. Szura raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

36e minuut.
Pacholski rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şekerci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şamilsoy is nu in balbezit. Şamilsoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Gherşfeld trapt de bal weg. Pacholski kopt de bal weg. Modrzejewski kan de bal niet met de borst controleren. Ciurea verovert de bal door een tackle van achteren. Ciurea schiet op doel. Drozda bokst de bal weg.

40e minuut.
Backofen geeft de bal voor. Gaita kopt de bal weg. Ciurea rent richting de bal. Ciurea schiet op doel. Drozda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Soulogiannis heeft problemen om de bal te vangen. Soulogiannis met een sublieme pass. Şamilsoy rent richting de bal. Şamilsoy draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Maniek CLUB - K.S. Polonia 0:1

44e minuut.
Gherşfeld met een harde bal richting middenveld. Borogovac kopt de bal weg. Şekerci met een sublieme pass. Şamilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamilsoy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniek CLUB - K.S. Polonia 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maniek CLUB 59%, K.S. Polonia 41%.
Maniek CLUB - K.S. Polonia 0:2

48e minuut.
Bunikowski probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Niezabitowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gaita rent richting de bal. Gaita schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Şamilsoy speelt de bal door. Şekerci heeft problemen om de bal te vangen. Şekerci met een sublieme pass. Şamilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamilsoy haalt uit met een fantastische trap. Gherşfeld bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daar is Szura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szura passt de bal zonder na te denken. Sinama-Pongolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamilsoy onderschept slim de pass. Şamilsoy draait met de bal, schiet en ... Gherşfeld bokst de bal weg.

63e minuut.
Şamilsoy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brkljača komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Soulogiannis met een sublieme pass. Şekerci rent richting de bal. Şekerci speelt de bal door. Brkljača rent richting de bal. Brkljača schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Borogovac is nu in balbezit. Borogovac geeft een hoge lob. Szura kopt de bal weg. Daar is Brkljača, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brkljača schiet op doel. Gherşfeld bokst de bal weg.

82e minuut.
Niezabitowski verovert de bal door een tackle van achteren. Niezabitowski geeft een lange en hoge pass. Gaita rent richting de bal. Gaita schiet op doel. Drozda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Vitányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitányi geeft een lange en hoge pass. Soulogiannis kopt de bal weg. Brkljača rent richting de bal. Brkljača haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maniek CLUB 54%, K.S. Polonia 46%.
Maniek CLUB - K.S. Polonia 0:2